DumpStats voor 10uss

3,464 +3660 -196

Kudos

#17854 (Top 5.5867%)

Kudos/dag 0.59
Kudos/reaguursel 18.23
Meeste kudos op 1 reaguursel 1755
Minste kudos op 1 reaguursel -30

190

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.03
Topreaguursels 1
Woorden per reaguursel 10.8
Reacties per reaguursel 0.42
Meeste reaguursels op 1 dag 4
Aantal x weggejorist 3
Geregistreerd op 22-10-2009
Eerste reactie op 22-10-2009

Black Friday Deals ⚡

Shop via onze link — jij betaalt niets extra, wij krijgen een klein steuntje van Amazon 💚

*Als Amazon-partner verdient Dumpstats aan in aanmerking komende aankopen. Dank voor je support!*

Kudoverloop over tijd

3 kudos 2025-11-17 14:26:14 door MaGGieL op Kutvolvo moet leren parkeren
Eensch, maar zet hem dan in ieder geval goed in het vak ernaast. Dit is gewoon vragen om dit soort tegenreacties

25 kudos 2025-09-18 14:27:39 door DentistCollector op Duif heeft ballon gegeten
@JP8926 | 18-09-25 | 16:08: Godsamme wat een lap tekst gek. Flikker die flamingo gewoon in´t vet. Knijp een fles oliehoorn erop uit, en schuif 'm je bakkes binnen.

8 kudos 2025-09-18 14:08:54 door JP8926 op Duif heeft ballon gegeten
@Henkyouverymuch | 18-09-25 | 15:48:

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Bestrooi de duiven van binnen en buiten met zout en peper en verdeel de tijm en rozemarijn in de buikholte. Verhit de olie en de boter in een koekenpan en laat de boter uitbruisen. Braad de duiven in circa 6 minuten om en om goudbruin, leg ze op een koude bakplaat en gaar ze circa 6 minuten in de oven. Leg de duiven op een bord en dek af met aluminiumfolie.

Linzen
Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en voeg de helft van de ui, bewaar de rest voor de saus, en de ras el hanout toe en bak al roerend 5 minuten. Voeg de rode linzen toe. Schenk de bouillon erbij en gaar de linzen al roerende in circa 15 minuten op lage temperatuur.

Druivensaus
Bak de andere helft van de ui circa 2 minuten in het braadvocht van de duif. Blus af met gevogeltefond en Muscat wijn. Pluk en halveer de druiven, voeg toe aan de saus en laat 10-15 minuten inkoken. De juiste dikte is bereikt als de saus aan de lepel blijf hangen.

Broccoli
Snijd de broccoli in roosjes en kook de roosjes beetgaar. Bruneer de geschaafde amandelen in een droge antiaanbakpan en laat ze op een bord afkoelen. Smelt de boter, zonder te kleuren, in dezelfde pan. Voeg de broccoli toe en warm kort door. breng op smaak met zout en peper en voeg de amandelen toe.

Serveer
Snijd de duif van zijn karkas. Zet de ronde steker in het midden van het bord en schep de linzen erin. Leg hierop het vlees van de duif en verdeel de broccoli rondom. Schep de saus erover.

Tip: Arroseer de duif tijdens het bakken regelmatig met de bakboter. Dit voorkomt dat het vlees van de duif uitdroogt.

25 kudos 2025-08-29 08:19:18 door NiCeY op Ladderwagen
@Alex7777 | 29-08-25 | 10:15:
Ja, hoor... Een lijdinggevende..
We hebben er weer eentje.

-22 kudos 2025-08-29 08:15:02 door Alex7777 op Ladderwagen
Ik heb ook zo'n baas, weet ook niet waar ie over praat en als ik het dan doe precies zoals zij zegt, breekt de tering los. Ze wil niet luisteren wat je zegt. Zal hier ook zo zijn geweest. Hij zal wel een vrouwelijke lijdinggevende hebben en die zei waarschijnlijk, als hij niet in de auto past, bind hem maar op het dak van de lease auto.

6 kudos 2025-08-25 19:23:16 door jemeentut op Skûtsje
@aapnootpenus | 25-08-25 | 21:14: Dat is te zien.

0 kudos 2025-07-17 17:31:53 door DeSpuitendeZuiger op Grote brand in Zutphen
Idd compleet niet bij te komen! Lekker vol gebouwd eromheen. Meteen een goede les voor de eigenaar, hoe verschrikkelijk het ook is.

116 kudos 2024-11-01 08:56:55 door zup op Reaguurder in het wild
@Zwitsaloep, je voelt je aangesproken, gekwetst en gaat maximaal in de aanval, stopt je tekst vol met aannames en verwijten en dat op een reaguursel van een persoon die je totaal niet kent. Je bent het schoolvoorbeeld van een ongezond persoon! (Of je bent mijn ex-vrouw, dat is ook een mogelijkheid)

274 kudos 2024-11-01 08:19:53 door brie-de-penis op Reaguurder in het wild
@Zwitsalpoep | 01-11-24 | 09:03: Wat een boosheid en aannames op de vroege morgen. Heb je je glutenvrije brinta met havermelk al gehad?

-740 kudos 2024-11-01 08:03:32 door Zwitsalpoep op Reaguurder in het wild
Ohja joh. Waarom precies? Omdat 'ie een beetje ongeneerd geilig gluurt? Definieert dat gezond? Je bedoelt waarschijnlijk dat wat hij doet een beetje gek is maar mogelijk voortkomt vanuit wat pre-puberale geiligheid en het geen indicatie hoeft te zijn van zielig grensoverschrijdende kneuzerigheid?