158 +158 0
Kudos
#68926 (Top 25.0864%)
Kudos/dag | 0.49 |
Kudos/reaguursel | 22.57 |
Meeste kudos op 1 reaguursel | 105 |
Minste kudos op 1 reaguursel | 0 |
158 +158 0
Kudos
#68926 (Top 25.0864%)
Kudos/dag | 0.49 |
Kudos/reaguursel | 22.57 |
Meeste kudos op 1 reaguursel | 105 |
Minste kudos op 1 reaguursel | 0 |
7
Reaguursels
Reaguursels/dag | 0.02 |
Topreaguursels | 0 |
Woorden per reaguursel | 5.3 |
Reacties per reaguursel | 0.57 |
Meeste reaguursels op 1 dag | 1 |
Aantal x weggejorist | 0 |
Gestart op | 02-01-2024 |
Kudoverloop over tijd
12 kudos 2024-01-02 22:58:16 door George3342 op Chocobaas aan de knutsel
Witte chocolade bevat geen vaste cacaobestanddelen. Tijdens het productieproces van witte chocolade worden de donkergekleurde vaste bestanddelen van de cacaoboon gescheiden van het vet (cacaoboter), net als bij melk- en pure chocolade, maar die bestanddelen worden later niet weer samengevoegd. Hierdoor mist witte chocolade de antioxidanten en andere stoffen die karakteristiek zijn voor melk- en pure chocolade, zoals thiamine, riboflavine, theobromine en fenylethylamine. Vaak worden de smaak- en geurstoffen uit de cacaoboter verwijderd om de sterke smaak ervan te verminderen.
24 kudos 2024-01-02 22:52:14 door ChillZZ op Chocobaas aan de knutsel
witte "chocolade", heeft een lagere smelttemperatuur en daardoor minder geschikt dan pure of melk chocolade.
2 kudos 2024-01-02 22:45:07 door Het Vragevuur op Chocobaas aan de knutsel
@Pocketpinda | 02-01-2024 | 23:34:
*gouden
6 kudos 2024-01-02 22:34:15 door Pocketpinda op Chocobaas aan de knutsel
En goude chocolade.