519 +549 -30
Kudos
#46349 (Top 16.8255%)
Kudos/dag | 0.18 |
Kudos/reaguursel | 22.57 |
Meeste kudos op 1 reaguursel | 162 |
Minste kudos op 1 reaguursel | -13 |
519 +549 -30
Kudos
#46349 (Top 16.8255%)
Kudos/dag | 0.18 |
Kudos/reaguursel | 22.57 |
Meeste kudos op 1 reaguursel | 162 |
Minste kudos op 1 reaguursel | -13 |
23
Reaguursels
Reaguursels/dag | 0.01 |
Topreaguursels | 0 |
Woorden per reaguursel | 20.1 |
Reacties per reaguursel | 0.43 |
Meeste reaguursels op 1 dag | 2 |
Aantal x weggejorist | 0 |
Gestart op | 29-01-2017 |
Kudoverloop over tijd
-13 kudos 2017-01-29 11:32:14 op Zondag is te kort
Waarom verspil ik 10 minuten en 25 seconden van mijn leven om dit filmpje te kijken die eigenlijk gewoon kut is...
-9 kudos 2020-01-16 12:27:52 op Holly heeft een dirty mind
Molly*
-5 kudos 2017-09-04 00:28:20 op Mercedespauper op de A20
"Compleet gek, drie woorden" Ja man, ga maar weer terug naar school.
-3 kudos 2018-02-15 13:50:48 op BONS!
Het verhaal erachter: iemand had rode haarspray in zijn haar gespoten. Toen dacht hij: kan ik een rode plek afgeven aan de muur? Wat er toen gebeurde zie je in dit filmpje. Er zit inderdaad een rode plek aan die muur. Het is waarschijnlijk wel bloed, maar dat maakt niet.
0 kudos 2019-04-03 13:04:36 op Verkeerde brandblusser gepakt
Om even te reageren op het top reaguursel, dit is niet Enzo Knol
1 kudos 2018-12-14 14:18:37 op Is dat nou een flatbed?
Heerlijk toch, dat je als vriendengroep kan lachen om een vliegend matras.
2 kudos 2018-09-29 22:41:06 op Ondertussen op zaterdagavond in Veenendaal
Hopelijk toch wel de politie gebeld, hè?
2 kudos 2019-02-19 22:52:12 op De zalm challenge
Weet eerst even wat een vlogger is voordat je gaat oordelen.
3 kudos 2017-06-02 12:02:35 op Ja ik heb haast JA
100% NL opstaan?
4 kudos 2018-06-30 23:15:24 op Nog zo’n agressieveling
Vandaar dat het waterweg is
5 kudos 2017-02-09 23:21:37 op Rednecks doen rednekken
Vouwtje, bedankt.
12 kudos 2020-01-16 12:27:29 op Holly heeft een dirty mind
Het programma heet "the morning with Philip and Holly". Ze heet dus geen Lolly...
13 kudos 2018-09-15 23:39:14 op High five guys!
Ik moest er smakelijk om lachen Dankjewel.
14 kudos 2019-01-04 11:56:56 op Respect voor de polizei
Hebben ze hier in Nederland dan wél respect voor de politie?
14 kudos 2019-01-27 14:56:45 op Eet smakelijk
Kentucky Floor Chicken
25 kudos 2019-03-28 21:38:40 op Stronkjes plukken
Om dit filmpje te maken
26 kudos 2018-05-23 11:41:40 op Twee Lynxen hebben discussie
Ik denk dat de lynxe heeft gewonnen.
29 kudos 2018-08-10 00:03:52 op Verhit hert
Ik heb erg hert moeten lachen
42 kudos 2017-10-08 09:31:48 op Moddervette rc heli
GET TO THA CHOPPA, NOW!!!
48 kudos 2019-01-27 14:58:49 op Warm welkom voor Ajax in de Kuip
Wat een achterlijk volk loopt daar toch rond
63 kudos 2017-08-11 22:43:18 op Ondertussen op Mallorca
"M'n telefoon is leeg, godverdomme." Ja, das kut. Heeft ie niks meer te fappen op de zolderkamer als ie thuis.
84 kudos 2019-05-12 22:23:42 op Douche in de trein
Wel efficiënt om na 74 jaar het douchen en de treinrit te combineren
162 kudos 2018-06-10 19:52:28 op Snollebollekes bij DumpertEten!
Als bakker in opleiding heb ik toch nog een paar tips voor Nick en mijn mede reaguurders: ten eerste kun je de kom waar je het eiwit in klopt beter met afwasmiddel afwassen en daarna goed afdrogen. Ten tweede moet je zorgen dat er helemaal géén igeel bij je eiwit zit. Ten derde moet je de chocola eerst goed op temperatuur brengen dmv tempereren om een krokant laagje te creëren . Dit doe je door de chocola op je aanrecht te gieten, het uit te smeren en weer bij elkaar krabben. Dit moet je een aantal keer doen. Als de chocola dikker word en een temperatuur van 28-29 graden heeft bereikt kun je hem verwerken. Bij melkchocolade moet hij 30 graden zijn en bij pure chocolade 31-32 graden. Voordat je gaat tempereren moet je wel zorgen dat je chocola 45 graden is. Je kunt ook eerst tweederde van de chocola smelten en bij de gesmolten chocolade eenderde vaste chocola door roeren. Ten vierde kun je het deeg en het gehakt beter per broodje goed afwegen. Dit zodat je voorkomt dat het ene broodje wel gaar is en het andere niet. Ik weet dat je eigenlijk een kok bent, Nick en dat koks van alles maar een beetje erbij doen, maar in dit geval is het beter om het gewoon goed af te wegen. Groetjes