DumpStats voor PeterPennyWaffel

519 +549 -30

Kudos

#46349 (Top 16.8255%)

Kudos/dag 0.18
Kudos/reaguursel 22.57
Meeste kudos op 1 reaguursel 162
Minste kudos op 1 reaguursel -13

23

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.01
Topreaguursels 0
Woorden per reaguursel 20.1
Reacties per reaguursel 0.43
Meeste reaguursels op 1 dag 2
Aantal x weggejorist 0
Gestart op 29-01-2017

Kudoverloop over tijd

12 kudos 2020-01-16 12:27:29 op Holly heeft een dirty mind
Het programma heet "the morning with Philip and Holly". Ze heet dus geen Lolly...

84 kudos 2019-05-12 22:23:42 op Douche in de trein
Wel efficiënt om na 74 jaar het douchen en de treinrit te combineren

2 kudos 2019-02-19 22:52:12 op De zalm challenge
Weet eerst even wat een vlogger is voordat je gaat oordelen.

14 kudos 2019-01-27 14:56:45 op Eet smakelijk
Kentucky Floor Chicken

14 kudos 2019-01-04 11:56:56 op Respect voor de polizei
Hebben ze hier in Nederland dan wél respect voor de politie?

1 kudos 2018-12-14 14:18:37 op Is dat nou een flatbed?
Heerlijk toch, dat je als vriendengroep kan lachen om een vliegend matras.

13 kudos 2018-09-15 23:39:14 op High five guys!
Ik moest er smakelijk om lachen Dankjewel.

29 kudos 2018-08-10 00:03:52 op Verhit hert
Ik heb erg hert moeten lachen

162 kudos 2018-06-10 19:52:28 op Snollebollekes bij DumpertEten!
Als bakker in opleiding heb ik toch nog een paar tips voor Nick en mijn mede reaguurders: ten eerste kun je de kom waar je het eiwit in klopt beter met afwasmiddel afwassen en daarna goed afdrogen. Ten tweede moet je zorgen dat er helemaal géén igeel bij je eiwit zit. Ten derde moet je de chocola eerst goed op temperatuur brengen dmv tempereren om een krokant laagje te creëren . Dit doe je door de chocola op je aanrecht te gieten, het uit te smeren en weer bij elkaar krabben. Dit moet je een aantal keer doen. Als de chocola dikker word en een temperatuur van 28-29 graden heeft bereikt kun je hem verwerken. Bij melkchocolade moet hij 30 graden zijn en bij pure chocolade 31-32 graden. Voordat je gaat tempereren moet je wel zorgen dat je chocola 45 graden is. Je kunt ook eerst tweederde van de chocola smelten en bij de gesmolten chocolade eenderde vaste chocola door roeren. Ten vierde kun je het deeg en het gehakt beter per broodje goed afwegen. Dit zodat je voorkomt dat het ene broodje wel gaar is en het andere niet. Ik weet dat je eigenlijk een kok bent, Nick en dat koks van alles maar een beetje erbij doen, maar in dit geval is het beter om het gewoon goed af te wegen. Groetjes

-3 kudos 2018-02-15 13:50:48 op BONS!
Het verhaal erachter: iemand had rode haarspray in zijn haar gespoten. Toen dacht hij: kan ik een rode plek afgeven aan de muur? Wat er toen gebeurde zie je in dit filmpje. Er zit inderdaad een rode plek aan die muur. Het is waarschijnlijk wel bloed, maar dat maakt niet.

-5 kudos 2017-09-04 00:28:20 op Mercedespauper op de A20
"Compleet gek, drie woorden" Ja man, ga maar weer terug naar school.

63 kudos 2017-08-11 22:43:18 op Ondertussen op Mallorca
"M'n telefoon is leeg, godverdomme." Ja, das kut. Heeft ie niks meer te fappen op de zolderkamer als ie thuis.

-13 kudos 2017-01-29 11:32:14 op Zondag is te kort
Waarom verspil ik 10 minuten en 25 seconden van mijn leven om dit filmpje te kijken die eigenlijk gewoon kut is...