226 +241 -15
Kudos
#61735 (Top 22.4672%)
Kudos/dag | 0.07 |
Kudos/reaguursel | 16.14 |
Meeste kudos op 1 reaguursel | 64 |
Minste kudos op 1 reaguursel | -13 |
226 +241 -15
Kudos
#61735 (Top 22.4672%)
Kudos/dag | 0.07 |
Kudos/reaguursel | 16.14 |
Meeste kudos op 1 reaguursel | 64 |
Minste kudos op 1 reaguursel | -13 |
14
Reaguursels
Reaguursels/dag | 0 |
Topreaguursels | 0 |
Woorden per reaguursel | 10.6 |
Reacties per reaguursel | 0.36 |
Meeste reaguursels op 1 dag | 3 |
Aantal x weggejorist | 0 |
Gestart op | 11-08-2016 |
Kudoverloop over tijd
1 kudos 2017-09-20 15:20:00 door De Houtzagerij op Piswoeste klanten
Koekwaus
2 kudos 2017-07-13 05:14:09 door jeedebee op DumpertEten met Nick! (2)
You want hotsauce ???
2 kudos 2017-07-13 03:00:17 door a9b2b1 op DumpertEten met Nick! (2)
Niet. Het fenomeen "sambal bij" is een typisch Nederlands iets dat buiten Nederland niet bestaat. \r
\r
In plaats van "sambal bij" kun je kiezen of je je eten "mild, medium or hot" wilt hebben. Het verschil zit hem in de hoeveelheid chillipoeder die ze door je eten donderen. En chillipoeder maak je van totaal uitgedroogde chillies (rode pepertjes).\r
\r
\r
Overigens: die plant die bij Nick op de gootsteen staat (en die is gepromoveerd tot nieuwe Dumpert-plant), dat is een chilli-plant. Die rode dingen, dat zijn de pepers. Pluk de pepers, maal ze aan gort in een blender en voila: sambal. \r
5 kudos 2017-07-12 23:28:15 door Geile-willem. op DumpertEten met Nick! (2)
wat een kut vraag zeg
2 kudos 2017-07-12 23:26:22 door henkiie op DumpertEten met Nick! (2)
Well, make an educated geuss..