DumpStats voor bacongangster

89,904 +92665 -2761

Kudos

#492 (Top 0.1832%)

Kudos/dag 34.38
Kudos/reaguursel 35.4
Meeste kudos op 1 reaguursel 1754
Minste kudos op 1 reaguursel -80

2,540

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.97
Topreaguursels 13
Woorden per reaguursel 47.5
Reacties per reaguursel 0.55
Meeste reaguursels op 1 dag 14
Aantal x weggejorist 13
Gestart op 17-02-2017

Kudoverloop over tijd

10 kudos 2024-04-15 17:44:27 op Wapper Kafka over Joost Klein
Ga lekker emigreren naar Iran ofzo. Ver van Europa vandaan. Als je Europa zo vreselijk vindt, pleur dan gewoon op. Het is gewoon zielig dat je zo je geld moet verdienen. Zonder talent hersenloze wappies gek maken. Echt het schuim der aarde dit soort volk.

71 kudos 2024-04-11 23:51:31 op Atlijd gezellie in het pittoreske Gouda
Het zal wel toeval zijn, maar ik heb de laatste 2 dagen 3 heftige ongelukken gezien, waarbij in al de gevallen mannen met jurken aanwezig waren. Omgeving Zoetermeer/Nootdorp. Ze mogen weer schijt hebben van Allah.

1 kudos 2024-04-07 18:46:01 op Gezelligheid op kermis
Nee schurk is waarschijnlijk een Moslim die als enige tegenargument pedofielie aanhaalt, terwijl kindhuwelijk en het veroordelen van slachtoffers vooral in de islamitische hoek te vinden is. Zolang maagdelijkheid belangrijk is en praten over seks als taboe wordt gezien kan je nooit een eerlijke vergelijking maken tussen het westen en de islamitische wereld. 9 van de 10 gevallen van seksueel misbruik valt binnen familiare kringen, precies waar bij bepaalde culturen lastige zaken onder het tapijt verdwijnen, om de 'familie-eer' maar hoog te houden. Of zal Achmed trouwen met Fatima terwijl ze door ome Mo jaren verkracht is? Nee beter gewoon je kop houden.

17 kudos 2024-04-06 18:53:33 op Dieven proberen motor te jatten
Ja vier ratten die niets te verliezen hebben tegen een man. Ik wens je veel succes stoere internetheld.

10 kudos 2024-04-06 18:35:54 op Greta Thunberg in NL
Kijk haar eens genieten met d'r narcistische kutkop.

23 kudos 2024-04-02 07:59:46 op NEE HO STOP WACHT
Zie hier de nieuwe wappies. Voor het karretje gespannen door Rusland, Hamas en Iran. Vast in een algoritme op de socials. Zelfde als tijdens die corona-bullshit alle lijntjes van overheden en bedrijven zijn zgn terug te brengen op een handjevol rijke joden. Precies dezelfde aanpak als de Nazi's destijds.. Het wordt tijd dat bepaalde mensen niet meer op het internet mogen.

38 kudos 2024-03-27 15:30:45 op UvActivisten protesteren tegen NAVO
Het enige dat Rusland en radicale moslims in de weg staat in de oorlog met het westen is de Navo. Vandaar dat social media overspoeld wordt met propaganda uit die hoek. Putin wordt de hemel in geprezen op cestmocro en zou zelfs moslim zijn.. Pure lulkoek... Demonstranten die de ander monddood willen maken horen thuis in een dictatuur en niet in Nederland... Ga lekker demonstreren op Dam met Femke Halsema en laat mensen die wel het dialoog aan willen gaan met rust.

97 kudos 2024-03-23 14:42:40 op Hevige vechtpartij op bus TISM Bree.
Ik vind dat de ouders van deze kinderen 100% verantwoordelijk gesteld moeten worden. Poging tot doodslag met voorbedachte rade? Ga maar even een jaartje zitten met je pinguïnhoofd. Als ik ooit zie dat mijn kind zo te gazen wordt en er hangen geen consequenties aan via het rechtsysteem, dan ben ik wel bereid om wat jaartjes te zitten. Wat een schijtvolk woont er in Nederland.

91 kudos 2024-03-22 21:17:37 op Terroristische aanslag in Moskou
Wie er ook achter zit. Op onschuldige burgers schieten is ALTIJD fout. Ongeacht de afkomst van de slachtoffers.. Of het nou Israëliërs of palestijnen zijn Russen of Oekraïners, Duitsers of Britten etc... we kunnen speculeren, maar iedereen die dit goed praat is geen haar beter dan de vijand.

10 kudos 2024-03-20 15:57:36 op Wijnaldum over mensenrechten in Saoedi-Arabië
Hij weet niet eens wat toeslag is en hoe er ook door mensen misbruik gemaakt wordt van dat recht. Ik vraag me af of hij beseft dat er mensen publiekelijk onthoofd worden zonder rechter bij het leveren van kritiek aan religie en de machthebber. Dat veel vrouwen vanaf kinds verkocht worden aan rijke mannen en dat ze nooit fatsoenlijk onderwijs krijgen. Dat vluchtelingen daar niet binnen gelaten worden. Dat racisme en discriminatie daar op een level is dat je met het westen niet kan vergelijken. Dat de enige reden dat daar veel geld is komt door de olie en het westen. Zonder olie was het gewoon een soort Afghanistan... Ja, laat voetballers gewoon voetballen, maar laat dit soort wereldvreemde mensen überhaupt niet praten over mensenrechten of politiek.

72 kudos 2024-03-19 18:18:36 op Lekker kokkerellen
Als dat een net gebakken pannenkoek is dan zou haar gezicht er op z'n minst vanaf smelten. Filmpje lijkt fake of het meisje is van staal. Tot zover mijn analyse.

57 kudos 2024-03-19 18:15:40 op Sneuneus wil niet dat ik toeter na een asociale inhaal actie.
20 meter stoppen voor een stoplicht is minstens net zo irritant als iemand die opeens afslaat. Beide irritant. Ja, die Golfpauper is mega onzeker en voelt zich in zijn eer gekrenkt door een toeter, maar het extreem langzaam uitrollen lijkt op een actie om hem dwars te zitten om een andere reden..

26 kudos 2024-03-16 12:53:40 op Gebed op de Dam
Ik ben voorstander van godsdienstvrijheid, maar midden op straat bidden en de aandacht trekken gaat mij te ver. Net zoals bij die jezusbussen of Jehova's. Doe je ding thuis of in een tempel, maar ga niet ongevraagd je mening opdringen aan voorbijgangers. Als je een kerkdienst in het centrum van Casablanca houdt op straat zullen de mensen je bij voorbaat irritant vinden.. en terrecht..

25 kudos 2024-03-10 16:18:36 op Gezelligheid bij opening holocaustmuseum
'Hamas is my brother' okee, vraag ff aan je broer of hij die gijzelaars bevrijdt.. Vraag ook gelijk of ze willen stoppen met raketten afschieten vanuit drukbevolkte gebieden. Ik denk dat de echte Palestijn je dankbaar zal zijn... Wat wil die vent nou bereiken? Meer oorlog en meer geweld? Ik steun alle onschuldige slachtoffers van Gaza en Israël, maar als je mensen gaat intimideren ben ik er snel klaar mee. Het lijkt wel of die mensen tijdens hun opvoeden structureel geïntimideerd en onderdrukt zijn door hun ouders. Hoe kan je denken dat dit ook maar iets helpt?

4 kudos 2024-03-09 13:37:17 op Leuke jongen gezien in de super
Bewijs maar dat het een 'feit' is. En wat bedoel je met slechte intensies? Ik heb ooit een onderzoek gelezen dat vrouwen gemiddeld vaker vreemd gaan dan mannen.. Ik spreek vooral uit mijn eigen ervaring dat zowel mannen als vrouwen rare dingen kunnen doen als het gaat om contact met het andere geslacht. Als je dat zelf niet ervaren hebt ben je of nog niet volwassen of erg onervaren met vrouwen. Alleen in culturen waar vrouwen weggestopt worden zie je het foute gedrag van de mannen vaker. Vandaar dat onze Noord Afrikaanse vrienden er steeds op hameren dat vrouwen en mannen niet te vergelijken zijn. Dat zijn ze in de echte wereld dus wel. Voor mij is het gedrag van deze vrouw 100% een redflag.

10 kudos 2024-03-09 11:08:31 op Leuke jongen gezien in de super
Je inschrijven bij een boekclub om (onoprecht) een band op te bouwen met de moeder om zo een relatie te kunnen krijgen met een man waarvan je alleen zijn uiterlijk en creditcard hebt gezien (en dus ook weet wat zijn creditscore is want US).. Klinkt als iemand die goed is in manipuleren.. Het conservatieve aan je reactie is dat je mannen en vrouwen niet wil vergelijken, terwijl niet alle vrouwen hetzelfde zijn netzoals niet alle mannen hetzelfde zijn. Je doet alsof in dit soort situaties alleen mannen slechte intensies hebben, terwijl vrouwen net zo goed fout bezig kunnen zijn.. Ik heb in mijn leven vrouwen ontmoet die alleen seks wilde, alleen iemand wilde voor het geld, vanaf dag 1 huisje boompje beestje wilde, mij bleven stalken nadat ik ze afgewezen had etc.. Zo kunnen mannen ook zijn! Natuurlijk zijn er in grote lijnen wel wat verschillen, maar doen alsof je ze niet kan vergelijken is wel heel ouderwets.

45 kudos 2024-03-09 10:42:30 op Leuke jongen gezien in de super
Weirdduck leeft in een eigen wereld waarbij alles en iedereen in een hokje moet. Vrouwen zijn dit, mannen zijn zo etc.. Al die zwakzinnige Andrew Tate achtige, conservatieve, religieuze zwakbegaafde zijn in Nederland al in de jaren 60 op hun plek gezet. Nu heb je een instroom van een lage sociale klasse uit landen waar corruptie, onderdrukking en manipulatie als normaal gezien wordt en dat merk je wel aan dit soort reacties. Uit dit filmpje komt duidelijk naar voren dat deze mevrouw een jager is en de boel manipuleert om haar doel te bereiken. Het lijkt relatief onschuldig, maar ik voorspel een relatie met een vrouw die behoorlijk uitgekookt is. Nee, ik heb liever vanaf dag 1 een vrouw die open en eerlijk is..

1 kudos 2024-03-05 22:23:27 op Opa is klaar met overlast Ter Apel
Je mag op elke groep kritiek hebben, behalve als ze een donkere kleur hebben. Aldus weirduck... Al waren het Oekraïnse vluchtelingen die de openbare orde verstoren, al waren het Russen, Moffen etc.. Als je schijt op de mensen, cultuur en land dat je helpt dan kan je dit soort opa's verwachten.

41 kudos 2024-03-01 14:25:13 op Joost Klein's inzending Eurovisie
Oneens Guus. Dit nummer heeft indd geen zang, maar zit verder juist perfect in elkaar. De melodie is herkenbaar en de tekst vind ik knap gevonden. De kern is dat hij zijn vader mist (die hem leerde dat grenzen alleen in je hoofd bestaan), daarbij linkt hij naar het buitenland en gebruikt hij termen die internationaal te begrijpen zijn.. De achtergrondmuziek refereert naar traditionele Nederlandse muziek, maar dan icm met een verdrietig verhaal. Hoe vaker ik het nr hoor hoe beter ik de referenties naar zijn verdriet hoor.. natuurlijk is het subjectief, maar ik vind het knap dat hij zo'n nummer kan maken zonder dat hij afdoet aan zijn gevoel. Daarnaast is de sound pure nostalgie voor mensen die kind waren in de 90s... het zal geen winnaar worden, maar juist daar heb ik respect voor. Liever een artiest die iets maakt uit zijn hart dan een team van producers die een knappe professionele zanger een truckje laten doen..

146 kudos 2024-02-29 17:44:11 op Joost Klein's inzending Eurovisie
Ik heb geen zak met Eurosongfestival, maar ik vind Joost wel sympathiek over komen. Het nummer klinkt als een zooitje, maar toch word ik er blij van en aan het einde onverwacht nog een gevoelige noot. +1

19 kudos 2024-02-28 15:26:17 op Het is weer raak in de buurtapp
Cornald heeft hulp nodig voor zijn wraakzuchtige slachtofferrolgedrag. Als het aannemen van een pakket lastig is dan neem je het niet aan.. Hoe moeilijk is het..

38 kudos 2024-02-27 17:23:12 op Pro-Pallies verstoren TK herdenking van Agt
Ik snap dat mensen verontwaardigd zijn over het geweld op de Gazastrook, maar het feit dat ze de Nederlandse overheid en het 'boze westen' steeds de schuld geven zorgt ervoor dat ik weinig respect heb voor de demonstranten.. Een van de grote problemen in het gebied is nog altijd de manier van oorlog voeren door Hamas. Onschuldige joden vermoorden en eigen volk als schild gebruiken. Wat verwacht je dan van de tegenstander? Geen moskee die hier iets over roept, want kritiek hebben op andere moslims is natuurlijk haram ofzo. Alleen joden en westerlingen zijn fout. Zo vermoeiend dit soort mensen. Zelfde geldt voor mensen die kritiek op Israël als antisemitisme zien..

162 kudos 2024-02-24 20:55:08 op Ouaali wil emigreren
Kritisch naar jezelf kijken is weer ver te zoeken. Als Nederlanders massaal naar Marokko zouden verhuizen om daar kerken te bouwen en schijnheilig doen, schijten op cultuur, normen en waarden etc. Dan zouden de Marokkanen het ook zat worden. Er zijn hier honderden culturen en volken te vinden en er is er een dat opsporingsverzocht domineert. Kijk eerst naar je broeders voor je zelf voor schut zet met zulke uitspraken. Want iedereen weet dat je dit doet om te haten, maar terug gaan ho maar.

19 kudos 2024-02-22 21:02:03 op Zombiewijk Philadelphia
Het zijn juist de republikeinen die de farmaceutische industrie massaal hun gang hebben laten gaan onder Trump. In Nederland is de huisarts getraind om mensen niet onnodig vol te stoppen met zooi, in Amerika zijn huisartsen gewoon ondernemers en verkopen wat graag het verlavende Fentanyl. Het zijn dezelfde republikeinen die ervoor hebben gezorgd dat een basis zorgverzekering er niet gekomen is en dat het sociale vangnet minimaal is. Ik zeg niet dat de democraten per definitie goed bezig zijn, maar de rechts conservatieve kant van Amerika is alles behalve zaligmakend.

65 kudos 2024-02-19 11:06:56 op Mariaverschijning in het bos
Mooie persiflage hoe sommige figuren zijn. Eindeloos ouwehoeren en niets zeggen. Op mijn werk heb je ook van die mensen waarbij je uit respect toch maar doet alsof je luistert. Ik heb inmiddels wel geleerd hoe ik ze kan ontlopen of subtiel kan afkappen.

44 kudos 2024-02-19 09:26:35 op Dumpert Dashcam! | Ep 8
Motormuis lijkt geirriteerd door het kleefgedrag van pologangster. Niet netjes om dan expres langzaam te gaan rijden, maar pologangster mist zo te zien ook wel een stofje hoor.

11 kudos 2024-02-18 15:18:21 op Fatshamen is niet liev
Een minderwaardigheidscomplex? Leg uit? Bij het aannemen van iemand heb je beperkte informatie. Het is mogelijk dat een dik persoon beter is dan een slank persoon, maar als het cv, de motivatie en het gesprek niet onderscheidend genoeg is kies ik liever voor een gezond uitziend persoon. Een gezond persoon is minder vaak ziek, moe en is vaak beter in staat om goede beslissingen te nemen (op de langere termijn)..

31 kudos 2024-02-18 14:48:15 op Fatshamen is niet liev
Iemand respectvol behandelen is logisch, maar doen alsof dikke mensen er bijvoorbaat niets aan kunnen doen is schadelijk. Je geeft daarmee het verkeerde signaal aan eetverslaafde mensen. Daarnaast vind ik discrimineren op omvang best logisch. Ik hoef geen werknemer die niet in staat is goed voor zichzelf te zorgen. Ik zou ook geen junk aannemen. Ja, er zijn mensen die door ziekte er niets aan kunnen doen, maar zolang ik iemand eindeloos zie vreten met het omvang van een oliebol dan mag ik er iets van vinden.

308 kudos 2024-02-18 13:51:21 op Mannen met verkleurde baarden
Logica werkt niet bij vrouwen. Gewoon ja knikken en hopen dat ze je tollie chapt.

16 kudos 2024-02-17 19:29:40 op Politiewagen in brand gestoken
Tja logisch ook. De ergste straf die ze kunnen krijgen is een cel dat 1000 keer beter is dan die stronthut waar ze vandaan komen.

62 kudos 2024-02-17 18:30:53 op Man scheldt Volkert van der G uit in de trein | Dumpert Nazorg
Ja extremisten zijn kut. Maakt geen zak uit of ze links of rechts zijn. Terroristen zoals Volkert verdienen net zoals jouw voorbeelden levenslang. Net zoals Mohammed B om maar weer een totaal ander voorbeeld te noemen. Gelukkig was zijn rechter wel wakker.

-2 kudos 2024-02-17 15:47:44 op Vraagje aan de kenners
Ok, dan had de scheidsrechter hem onterecht afgekeurd toen ik nog bij de D-tjes speelde.

25 kudos 2024-02-17 12:19:21 op Man scheldt Volkert van der G uit in de trein | Dumpert Nazorg
Als je de zaak hebt gevolgd herken je Volkert echt wel. Er is een kans dat hij het mis heeft, maar de kans dat een Rotterdammer er naast zit lijkt me erg klein. Volkert woont in Apeldoorn en heeft geen meldingsplicht meer. Dus de kans is gewoon groot dat hij dit soort confrontaties kan krijgen. Daar had de rechter in zijn rechtspraak rekening mee moeten houden. Je kan het tokkiegedrag noemen, maar ik vind dat zolang Volkert in Nederland blijft wonen (tegen zijn belofte aan de rechter in) dan kan hij dit soort publiciteit verwachten.. Ik vind dat de filmer het nog netjes doet ook. De enige die dreigt is Volkert zelf. "Pas maar op"

17 kudos 2024-02-17 10:47:30 op Man scheldt Volkert van der G uit in de trein | Dumpert Nazorg
Wie speelt hier eigen rechter dan? De filmer? Omdat hij aangeeft dat hij weet wie en wat hij is? Is dat strafbaar... Nee, als je de zaak van Volkert zou kennen zou je ook geen respect hebben voor de rechtspraak. Vokert is een hoogbegaafde autistische en ontoerekeningsvatbare terrorist. Onrust in de samenleving wordt door rechters meegenomen in de uitspraak, waarop Volkert aangaf om te emigreren. Die gore leugenaar woont nog steeds in Apeldoorn. Waar is de rechtspraak nu dan?

-44 kudos 2024-02-17 10:34:49 op Vraagje aan de kenners
Nee, een strafschop moet altijd direct en voorwaarts geschoten worden. Dit soort variaties mogen al jaren niet meer.

117 kudos 2024-02-17 09:06:38 op Man scheldt Volkert van der G uit in de trein | Dumpert Nazorg
Ik vind het opmerkelijk dat mensen de rechtstaat erbij halen en Volkert enigzins verdedigen. Het kan niet anders zijn dat ze de zaak nooit gevolgd hebben. Ik was geen Pim fanboy, maar de vervolging stinkt aan alle kanten. Het is een man met het syndroom van Asperger, er zijn meerdere situaties bekend dat hij zichzelf als held zag, er zijn vermoedens van zijn betrokkenheid bij andere moorden, er zijn spullen gevonden waarmee hij explosieven kon maken, hij heeft de mogelijkheid gekregen om spijt te betuigen bij nabestaande en dit geweigerd etc etc.. Een Mohammed B kreeg wel terrecht levenslang voor een vergelijkbaar vergrijp. Volkert is een terrorist met kans op herhaling. Het feit dat hij nog in Nederland verblijft, terwijl hij beloofde om te emigreren, lijkt mij genoeg reden om hem weer vast te zetten. Waar is het rechtsysteem om hem te wijzen op deze belofte? Oja, zijn argument om hem te vermoorden was dat Pim een gevaar was voor asielzoekers en Moslims. Ik lees ook hier en daar dat Volkert het voor het milieu deed, terwijl dat ook gewoon klinkklare onzin is. Volkert is een extreem linkse terrorist en heeft vriendjes die hetzelfde denken.

76 kudos 2024-02-16 16:10:12 op Bende rooft op brute wijze horloge in de trein
Die zit met zijn dubbele paspoort gewoon een tijdje bij zijn debiele pinguïn oma in Marokko. Zijn naam is onbekend en na een tijdje is iedereen dit filmpje vergeten. Geen veroordeling, geen zoektocht meer en volgende keer doet hij het weer. Ik ben opgegroeid in een buurt met vele nationaliteiten en dit soort strategieën heb ik regelmatig voorbij horen komen. "Ff afkoelen bij oma".. Ik ben van mening dat zijn vrienden dubbel gestraft moeten worden als ze hem niet aangeven. Smerige ratten dat het zijn.

3 kudos 2024-02-16 13:34:20 op Rotterdammert herkent Volkert van der Graaf in stiltecoupé
In Nederland mag je een mening hebben over de beslissingen van rechters. Dus beoordelen dat de rechter een fout gemaakt heeft mag. Zelfs met mijn beperkte kennis van de rechtsspraak. Jouw tirade over bepaalde reaguurders zal mijn mening niet veranderen. Terroristen horen levenslang te krijgen, zodat ze nooit een inspiratiebron kunnen zijn voor andere extremisten. Het volk is niet alleen boos op Volkert maar ook op de uitspraak van de rechter. Nogmaals de mening van de maatschappij dient normaliter meegenomen te worden in een uitspraak. Naar mijn mening heeft de rechter dit te weinig meegenomen. Met als gevolg dat vele mensen hem maar wat graag willen opjagen. Een goede rechter had dit kunnen voorzien.

-3 kudos 2024-02-16 13:04:52 op Rotterdammert herkent Volkert van der Graaf in stiltecoupé
Een rechter moet tijdens zijn uitspraak rekening houden met de maatschappij. Dit hebben ze niet of te weinig gedaan. Zoals je in dit filmpje ziet en leest tussen de reaguursels is er nog veel woede. Ik wens hem geen doodstraf, maar ben van mening dat het een slecht signaal is dat de moordenaar van een volksvertegenwoordiger zo'n milde straf gekregen heeft. De rechterlijke flater verklaard misschien ook waarom sommige politici 24/7 beveiliging nodig hebben. Mensen die door dreiging en moord aansturen tot een dictatuur horen niet in de Nederlandse maatschappij. Sommige reaguursels gaan wat ver, maar het niet willen toegeven van het falende rechtsysteem is minstens net zo debiel. Mensen zoals volkert moeten levenslang opgesloten worden. Er zijn genoeg voorbeelden waarbij de rechter wel de juiste beslissing nam.

127 kudos 2024-02-16 12:39:26 op Rotterdammert herkent Volkert van der Graaf in stiltecoupé
In het filmpje hoor ik alleen Volkert dreigen. Met zijn achtergrond nogal dubieus, vind je niet? De rechters hebben blijkbaar geen rekening gehouden met de democratie en de onrust in de samenleving. Een goede rechter had hem levenslang gegeven om Volkert en de maatschappij te beschermen (zeker nadat hij weigerde om spijt te betuigen). Dat er nog steeds woede is in de samenleving had iedereen kunnen voorspellen.. Dus niet de moraalridder spelen aub. Volkert hoort niet in de Nederlandse maatschappij.

396 kudos 2024-02-16 12:16:17 op Rotterdammert herkent Volkert van der Graaf in stiltecoupé
Volkert is het levende voorbeeld dat het rechtsysteem in Nederland soms faalt. Hoe kan een man dat met voorbedachte raden iemand vermoordde, waarbij de democratie ook nog in het geding is, zo'n lage straf krijgen.. Daarnaast heeft Volkert ook nooit spijt betuigd en excuses gemaakt bij de nabestaande en het Nederlandse volk.. Ik heb weinig met politiek, maar ik vind de moord op volksvertegenwoordigers vele malen erger, omdat je daarmee een dictatuur kan creëren.. Dat Volkert de rest van zijn profiterende zielige bestaan opgejaagd mag worden.

9 kudos 2024-02-11 09:35:53 op Praatjesmakert vs agenten
Ja dat staat in mijn reaguursel indd. Maar genoeg situaties waar de-escaleren wel werkt. Daar kunnen ze in Spanje nog iets van leren.