DumpStats voor altijd-guus

692,343 +770817 -78474

Kudos

#5 (Top 0.0022%)

Kudos/dag 612.15
Kudos/reaguursel 25.93
Meeste kudos op 1 reaguursel 6866
Minste kudos op 1 reaguursel -1151

26,704

Reaguursels

Reaguursels/dag 23.61
Topreaguursels 261
Woorden per reaguursel 20.4
Reacties per reaguursel 0.17
Meeste reaguursels op 1 dag 200
Aantal x weggejorist 166
Gestart op 28-04-2017

Kudoverloop over tijd

-8 kudos 02-06-2020 21:07 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
@Turbo Router | 02-06-2020 | 18:43: Dat Hitler een artistieke pedosexueel was die ook niet vies was van neuken met diertjes? Het enige wat Bridy wil zeggen dat vlotte praatjes je niet een perfect mens maakt en automatisch een goed mens. Het blijft merkwaardig dat mensen Wilders zien als de grote verlosser, terwijl hij een totale flauwekul partij aanstuurt, althans partij...een eenmansfractie met wat stemvee als fractiegenoten, want van enige democratie binnen de PVV is geen enkele sprake. het is ook onterecht dat de PVV gezien wordt als rechtse partij, want als je naast het moslimstandpunt de rest van zijn standpunten bekijkt is het een eigenlijk een soort van SP-extreem en dus linkser dan GL op sociaal vlak, maar daar zitten ook zijn kiezers...oftewel, een opportunistische populist met een one isseu programma...Ga voor de gein ook eens kijken hoe vaak hij in de Israëlische ambassade zit en ontdek wie zijn partij financiert en waarom.... open je ogen en doe eens wat onderzoek. Het is allemaal niet zo helder als de taal die het zelf spreekt!

2 kudos 02-06-2020 20:36 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
Als je nou goed de reaguursels leest dan kun je opmaken dat de gemiddelde reaguurder Greet een loser vindt en nooit op hem zou stemmen, maar dat ie gewoon lekker verwoord wat we eigenlijk allemaal vinden van dit geval in A"dam. Halsema heeft in dit geval de bal op de stip gelegd en staat naast het doel te keepen....

4 kudos 02-06-2020 20:30 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
Als jij nou morgen een demonstratie aanmeld bij Halsema tegen windmolenparken en je geeft aan dat er waarschijnlijk 250 a 300 mensen komen, denk je nou echt dat je toestemming gaat krijgen? Dan beroept mevrouw zich op de noodverordening in het kader van corona....En geloof me of niet, ik ben ook tegen discriminatie, in welke vorm dan ook, en de demonstratie gisteren had in de basis ook misschien wel een hele legitieme reden, maar je zal toch zelf ook wel snappen dat het tijdens deze crisis waar we in zitten geen pas heeft om het toe te laten? Je wilt niet weten hoeveel demonstraties er dagelijks in A'dam aangemeld worden en nu allemaal tegengehouden worden, maar juist uitgerekend deze mocht doorgang hebben...nogmaals het doel was wellicht goed, maar de uitvoering was uitermate kudt. Halsema meet met twee maten en een burgemeester staat boven de politiek en het geneuzel eromheen, maar niet boven de wet!

0 kudos 02-06-2020 19:54 op Koos, kom er maar in!
@Knijpkatje | 02-06-2020 | 17:56: bagagenetje dan....

13 kudos 02-06-2020 19:41 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
daar ga je fout....niet achteraf had deze demonstratie verboden moeten worden, maar juist vooraf! Halsema zat gisteren op tv te vertellen dat de verwachting 250 tot 300 mensen zou zijn en op basis daarvan heeft ze toestemming geven voor de demonstratie.....Neen! bijeenkomsten van meer dan 30 mensen zijn verboden op basis van de noodwet, dus op basis van dat feit alleen al, had Halsema het moeten verbieden...vooraf!

-2 kudos 02-06-2020 19:36 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
@Peter_la_Selie | 02-06-2020 | 18:51: stop met het verheerlijken van die charlatan! Hij verandert net zo vaak van mening als de wind van richting...en ff hoor, "maak een donatie en je mag een gratis vraag stellen" lekker democratisch hoor....Die vent praat iedereen die hem "steunt" naar de mond, oftewel een populist bij uitstek.

7 kudos 02-06-2020 19:30 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
Ze had vooraf de demonstratie moeten verbieden! maar zeker niet met die zelfingenomen harses en een button op daar moeten gaan rond paraderen! dat wijf heeft een inschattingsvermogen van een lege plankbandroller....

-1 kudos 02-06-2020 19:14 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
tweepersoonskast, je bent in mijn ogen een held en verwoord precies mij gedachte. de agent(en) waren fout, zeer fout zelfs, maar dat geeft niemand het recht om te doen wat er nu gebeurt in de VS. Ook het doel van de demonstratie gisteren, daar kan ik me in vinden. Geen enkel weldenkend mens kan instemmen met op discriminatie gedreven geweld, dat hebben we hier in europa echt wel ondervonden. Maaaaar, we zitten nu in een uitzonderlijk gevoelige crisis waarbij er voorlopig andere regels gelden qua demonstreren. En je hebt helemaal gelijk dat de huisdkleur van het slachtoffer er niet toe zou moeten doen. Ik zie ook wel in dat als zo veel mensen zich daar druk overmaken, dan zal er daadwerkelijk wel iets aan de hand zijn en dat moet aangepakt worden, maar het legitimeert niet het geweld en de vernielingen die er nu plaatsvinden in de VS, sterker nog, het doet afbreuk aan hun punt...

55 kudos 02-06-2020 18:59 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
Halsema vertelde gisteren dat zij Amsterdam ziet als de "woonkamer" van Nederland. Daarmee onthuld ze gelijk haar complete incompetentie als Burgemeester. Ze is inderdaad de moederkloek die vastgeroest zit in de woonkamer en daar de lieve vrede probeert te bewaken, maar ze moet eens uit die woonkamer naar buiten en kijken wat er zich buiten die 'woonkamer" allemaal afspeelt, ga eens kijken in de fabrieken, ziekenhuizen, voetbalkantines, cafés, campings, de krijgsmacht, het onderwijs, bij al die hardwerkende zelfstandigen en het MKB. Kortom bij hen die niet de luxe hebben om dagen, weken, maanden achtereen in de "woonkamer" te zitten om kopjes thee te drinken met zelfbenoemde minderbedeelden, maar ga een kijken bij hen die zich de blubber werken om al die linkse hobby's te bekostigen, die vrijheid waar zij voor staat mogelijk te maken en in stand houden. Wat zij gisteren flikte met haar grachtengordelguthmenschen is een keiharde stomp in het gezicht van al die mensen en om dan met je zelfingenomen smoel op de tv alles wat krom is recht te lullen...nee famke....je bent af!

119 kudos 02-06-2020 18:35 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
Heren, ik ben zelf niet zo thuis in het recht, maar ongetwijfeld zitten hier ook een aantal rechtsgeleerden. Aan u de volgende vraag; Is het mogelijk om (massaal) aangifte te doen tegen Halsema wegens het in gevaar brengen van de algemene volksgezondheid o.i.d? vergelijkbaar als toen bij tante Greet is gebeurt met zijn "minder minder" uitspraak?

18 kudos 02-06-2020 18:29 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
Hoe mooi dat allemaal zou zijn en hoe mooi dat allemaal klinkt, gelukkig kan dat niet! Wat wel kan is dat wijf uit haar ambt pleuren en aanklagen! Bij een veroordeling heeft ze geen recht op wachtgeld!

10 kudos 02-06-2020 18:23 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
@klonten | 02-06-2020 | 18:05:Heel soms heb je geen dure woorden, of politiek gekonkel nodig om te vertellen waar het op staat. Hier zit geen word spaans bij, maar dat was dan ook niet nodig. En laten we wel wezen, voor greet valt dit betoog eigenlijk nog wel mee...

2 kudos 02-06-2020 18:18 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
@CrippledRaver | 02-06-2020 | 17:52: Wel even de feitjes op een rij, hij wilde inderdaad als eerste samen met de FvD een lockdown, maar voor 2 a 3 weekjes en dan weer verder als voorheen...dat had natuurlijk geen kudt geholpen. maar goed, dat gaat over het functioneren van een zelfingenomen troela die denkt dat ze de MP van Nederland is, ze noemde Amsterdam zelfs de "woonkamer" van Nederland. Waar zij dan als soort van moederkloek zal bepalen wat er wel en niet mag en ze waakt over de rechten van al ons Nederlanders...dan heb je het echt wel heel hoog in je bol als ondemocratisch verkozen burgemeester. het wijf moet niet alleen per direct ontslagen worden, maar vervolgens ook aangeklaagd en veroordeelt worden. geen wachtgeld, niet een nieuw baantje uit de carrousel, maar een hele lange taakstraf in het aso-azc voor uitgeprocedeerde veiligelanders en dan gaan we haar na die tijd, als ze maanden lang bespuugt en beschimpt is door dat tuig, eens kijken of ze nog steeds achter haar standpunten staat, mocht dat het geval zijn, verlengen we de straf met nog eens een maand of 6!

66 kudos 02-06-2020 18:07 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
nou, laten we dan ook de rest van de fractievoorzitters even uploaden, want werkelijk iedereen was furieus over haar optreden en de bijbehorende schertsvertoning! toegeven, Tante Greet weet het altijd wel lekker te verwoorden!

72 kudos 02-06-2020 18:04 op Greet laat geen spaan heel van burgemeester Halsema
en dan wachtgeld opstrijken? Niks ervan, aanklagen dat wijf en zet haar maar aan een lange, lange taakstraf in het aso-azc. Kijken of ze na 6 maanden sissen, bespuugt worden door uitgeprocedeerde veiligelanders nog steeds zo achter haar linkse gedachtegoed staat!