DumpStats voor Stefan4880

98,511 +102544 -4033

Kudos

#179 (Top 0.0837%)

Kudos/dag 47.13
Kudos/reaguursel 96.2
Meeste kudos op 1 reaguursel 9668
Minste kudos op 1 reaguursel -623

1,024

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.49
Topreaguursels 28
Woorden per reaguursel 35.1
Reacties per reaguursel 0.21
Meeste reaguursels op 1 dag 14
Aantal x weggejorist 29
Gestart op 03-12-2013

Kudoverloop over tijd

-4 kudos 23-08-2019 20:35 op Ondertussen op de Dam...
Gewoon alles een jaartje stopzetten en zorgen dat natuurlijke selectie het even overneemt. Ziekenhuizen, apotheken, supermarkten, verzorgingstehuizen, alles een jaar sluiten, over heel de wereld. Militairen overal ter wereld terughalen, alle ontwikkelingshulp stopzetten en ga zo maar door. Ben je na een jaartje van héél veel mensen af. Tegelijkertijd zijn mensen dan door een helse periode gegaan waardoor veel van de 'problemen' die ze dachten te hebben als sneeuw voor de zon zijn verdwenen en er gebouwd kan worden aan een nieuwe, betere wereld. Een reset zou voor de aarde en diens bewoners niet zo verkeerd zijn.

5 kudos 23-08-2019 20:24 op Ondertussen op de Dam...
Rechts en links is sowieso bullshit. Sure, je hebt wel rechts en links maar tegenwoordig wordt álles naar rechts of links afgeschoven. Ongeacht bij welke stroming je hoort: met z'n allen op de dam gaan liggen roept alleen irritatie op (en héél misschien bij sommigen sympathie) dus bereik je je doel niet. Sowieso heeft het weinig nut om hier te gaan liggen op een plein. Wat moet Nederland doen aan de problematiek in Brazilië? Toon dan wat ballen, reis naar dat land, en ga daar op de grond van de boeren liggen. Het volk dat dit soort capriolen in Nederland uithaalt wil zich vooral goed voelen volgens mij. Ergens voor 'vechten' zonder enige vorm van risico om vervolgens aan het einde van de dag weer fijn naar je huisje te gaan en te genieten van alle voordelen van dit land.

6 kudos 23-08-2019 20:18 op Ondertussen op de Dam...
Dit is een van de mafklappers: https://savetheworld.tweakblog... Vol trots vertellen hoe ze overal ter wereld steden plat gaan leggen en het niet snappen dat mensen die werkwijze ondoordacht en volslagen debiel vinden. Zijn posts praten het ontwrichten van de samenleving goed en. Kijk, prima dat je je in wilt zetten voor een beter klimaat, maar al dat protesteren haalt geen ene kut uit. Vergelijkbaar met dat ik bijvoorbeeld Tesla zeg dat hun wagens 2x zo ver moeten rijden. Hoe? Geen idee, maar zolang ze het niet voor elkaar krijgen ga ik random straten afzetten en burgers pesten. Achterlijk volk.

11 kudos 23-08-2019 20:13 op Ondertussen op de Dam...
@Rustaagh115 | 23-08-19 | 19:10: Ja, want het heeft ook echt nut om dit te doen in Nederland. Vooral lekker ver van het probleemland zodat ze zich 'in kunnen zetten' zonder er eigenlijk iets voor te doen. Lekker jezelf goed voelen terwijl je geen kut uitgevoerd hebt. Netjes.

16 kudos 22-08-2019 21:50 op We are here-krakers uit pand geruimd
@rectumraider | 22-08-19 | 21:45: Het is niet alleen de kleding. Ik zie regelmatig twijfelachtige personen (voornamelijk lichtgetintiërs) rondrijden in de nieuwste wagens terwijl ik zelf in een simpel bakkie rijd dat vol deuken zit van de hagelstorm van 3 (volgens mij) jaar geleden. Nu hecht ik zelf gelukkig weinig waarde aan dat soort zaken, maar ik vraag me altijd af hoe zoiets mogelijk is. Volk wat niet werkt en geen opleiding heeft kan strooien met geld alsof het water is lijkt soms wel.

1 kudos 22-08-2019 21:45 op We are here-krakers uit pand geruimd
Hier gaat 't momenteel ook belabberd. Werk in m'n eigen sector is zéér schaars en m'n eigen bedrijfje loopt voor geen meter (vooral vanwege de regio waarin ik zit). Half jaar geleden is het appartement wat ik huurde verkocht, maar kopen is geen optie en huren onmogelijk dus ik zit nu noodgedwongen bij m'n ouders. Qua huur sta je als gezonde vent gewoon onderaan de ladder. Onder mensen met problemen, alleenstaande moeders, immigranten, ouderen, etc. En áls je dan wat vind word je maximaal uitgezogen want vraag en aanbod.

3 kudos 22-08-2019 21:40 op We are here-krakers uit pand geruimd
Wat ik niet snap: waar is de politie? Die ondernemer en dienst aannemer kunnen het vast wel hardmaken dat het pand niet lang leeg heeft gestaan én dat hij de eigenaar is. Dan is het niet kraken maar inbraak, met daarbovenop vandalisme. Waarom kan dat uitschot gewoon hun spullen in een bus (hoe komen ze daar aan?) laden en vertrekken? Mogen ze gelijk dat achterlijke wijf meenemen en als medeverdachte behandelen. De rest van 't volk na het proces een enkeltje thuisland geven.

44 kudos 22-08-2019 21:36 op We are here-krakers uit pand geruimd
Ik word hier serieus treurig van. Momenteel woon ik thuis omdat ik niet genoeg verdien met m'n eigen bedrijfje om een huis te kopen. Huren is onmogelijk want je komt nergens tussen. Er moet op de centjes gelet worden dus ik koop m'n kleding zo goedkoop mogelijk. En dan heb je van die uitgeprocedeerde asielzoekers. Illegaal in dit land, maar die hebben dure merkkleding, kunnen een pand bezetten zonder gevolgen en lijken te kunnen doen en laten wat ze willen. En dan heb je dat achterlijke linkse wijf dat het voor dat uitschot opneemt. Ik kan daar écht woest om worden. Ja, arme immigranten... maar ondertussen komt het eigen volk niet aan een dak boven het hoofd want te duur of 10+ jaar wachten voor huur. Top geregeld in dit land!

6 kudos 21-08-2019 16:11 op Ik kom even logeren!
Wat ik niet snap is dat je er als eigenaar niks tegen kan doen. Het is godverdomme jouw pand, maar zodra je dit soort ratten eruit werkt ben je zelf de sjaak. Hoe krom wil je 't hebben?

26 kudos 21-08-2019 16:05 op Voetjes van de vloer
Ik word er altijd een beetje treurig van dat zo'n driekwart van de omstanders aan het filmen is. Is het nou zo moeilijk om te genieten van het moment? Moet alles direct vastgelegd worden voor op een of ander social media platform?

7 kudos 15-08-2019 20:13 op Cadeautje voor mongool
@Loyth - Dat tweede opper ik ook wel eens. Ben je niet geschikt om kinderen op te voeden (zowel mentaal als financieel) dan hoor je geen kinderen te nemen. @Iftert - Je kunt redelijk objectief bepalen of een foetus gezond is of niet. Zodra er een afwijking geconstateerd wordt die kan duiden op een (ernstige) handicap dan zou abortus verplicht gesteld moeten worden. @DiePanzerVorwarts - Het is niet alleen de financiële bijdrage, maar ook de last op de verzorgende(n). Veel gehandicapten zullen nooit zelfstandig kunnen leven, hebben altijd begeleiding nodig, aangepaste woningen of leefomgevingen en ga zo maar door. Een gezin met een gehandicapt kind zal áltijd rekening moeten houden met dat ene kind. Op tv en het internet zie je altijd de positieve kanten van dat soort kinderen, maar dat is maar een héél klein deel van het totaalplaatje. Nou kan een gezond kind ook enorm lastig zijn om verschillende redenen, maar voorkomen is beter dan genezen in mijn optiek.

10 kudos 15-08-2019 17:16 op Cadeautje voor mongool
@shakebeker | 15-08-19 | 16:59: En ook die mensen moet je aanpakken, maar dat kan (helaas) niet middels een abortus. In de dierenwereld is het heel normaal dat jonge dieren die niet naar behoren functioneren afgestoten worden en vrij snel daarna sterven, maar dankzij onze medische kennis kunnen we alles in leven houden. De vraag is echter of je dat wel moet willen. Dat is voor jezelf als ouder een enorme last, maar ook voor de directe omgeving en alle instanties die ermee te maken hebben.

66 kudos 15-08-2019 16:42 op Cadeautje voor mongool
Van mij part stellen ze het verplicht om voor een abortus te gaan als blijkt dat er wat mis is met de 'baby'. Sure, ook mensen met een ernstige/zware handicap kunnen een mooi leven hebben, maar het kost vaak bakken met geld, het levert de ouders aanzienlijk meer stress op gedurende het leven van hun kind en ze dragen (vaak) nauwelijks bij aan de maatschappij. Een redelijk hard standpunt dat zeker niet bij iedereen geliefd is, maar als je willens en wetens een ernstig/zwaar gehandicapt kind op de wereld zet ben je wat mij betreft enorm egoïstisch. Dat moet je jezelf, je naasten en de maatschappij niet aan willen doen.

68 kudos 09-08-2019 14:49 op Deepfake-sausje over de nieuwe Lion King
De nieuwe film is echt enorm mooi gemaakt maar het mist zoals de meesten zeggen wel de emotie van het origineel. Deze deepfake laat zien dat het ook anders kan. Hyperrealistische omgevingen met cartoony (maar toch enigszins realistische) personages. Best of both worlds.

61 kudos 09-08-2019 13:03 op Niet teveel herrie maken!
Hier iemand met een autistische stoornis en hypergevoeligheid, maar het soort zielige gedoe uit de video komt me echt de strot uit. Die mensen hebben hulp/begeleiding nodig, niet een groep die elkaar volledig in de watten legt. Daardoor krijgen die mensen het idee dat hun gevoelens/opvattingen ze bepaalde privileges geven en dat moet je niet willen. Leer maar leven met je tekortkomingen of blijf thuis in je 'safe space'. Optyfen met dat overgevoelige jankerige gedrag.

11 kudos 09-08-2019 13:00 op Niet teveel herrie maken!
Ik ben hypergevoelig dus feesten met veel mensen en luide muziek zijn een no go voor mij. Teveel indrukken waardoor ik enorm zenuwachtig word. Maar dat je niet mag klappen of juichen op een conferentie is echt de grootste bullshit. Als je daar niet tegen kunt dan blijf je maar thuis. Ik heb het idee dat mensen tegenwoordig maar wat verzinnen om ook hun stempel op de samenleving te kunnen drukken, en dat gaat tegenwoordig veel te ver.

1 kudos 08-08-2019 22:32 op Van Leeuwen gepakt op het vliegveld
Op een paar honderd euro per maand leven en bij je ouders wonen op je 30e omdat je geen baan kunt vinden maakt anders ook niet gelukkig. Ik zou nu dolgelukkig worden van een paar ton, legaal verkregen of niet.

2 kudos 03-08-2019 00:51 op Ondertussen in Zuid-Afrika
@Klipdrift | 03-08-19 | 00:26: Diezelfde shit heb je hier ook. Het is belangrijker politiek correct te zijn en voor een minderheid te kiezen dan voor de persoon met de beste papieren en meeste ervaring. De wereld is langzaam krankzinnig aan het worden lijkt wel.

4 kudos 03-08-2019 00:50 op Ondertussen in Zuid-Afrika
In een notendop: dit is hun eigen schuld want zij willen graag een zwarte president. Mbeki, Mandela, Zuma, het is allemaal ANC en er verandert niks. Is dat onze schuld omdat we wit zijn? Daarna iets over buitenlanders en schuld (?). Nu komen jullie mijn land claimen wat ik zelf eerlijk gekocht heb. Awesome taaltje dat Zuid-Afrikaans en redelijk te begrijpen voor een kaaskop als ik.

7 kudos 29-07-2019 23:07 op Sevn Alias niet meer welkom
@HalveMongool | 29-07-19 | 23:03: Liever gewoon een gracht eromheen graven en dan die stad wat verder de zee in duwen. @Xponent: Wat heeft nasi hier mee te maken?

58 kudos 29-07-2019 23:06 op Sevn Alias niet meer welkom
@stampertino | 29-07-19 | 23:03: SBS heeft alleen het talent om alles om te vormen naar het laagste niveau mogelijk. Man Bijt Hond was qua opzet enorm eenvoudig maar liet mensen wel gewoon in hun waarde (hoe eigenaardig ze soms ook waren).

-11 kudos 29-07-2019 23:04 op Sevn Alias niet meer welkom
Sevn sevn sevn, je naam is debiel, tyf op naar daar waar de zon niet schijnt. Sorry, ik kan niet rijmen.