DumpStats voor MegaMongool

1,099 +1139 -40

Kudos

#34004 (Top 12.3441%)

Kudos/dag 1.85
Kudos/reaguursel 18.32
Meeste kudos op 1 reaguursel 294
Minste kudos op 1 reaguursel -22

60

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.1
Topreaguursels 1
Woorden per reaguursel 9.6
Reacties per reaguursel 0.27
Meeste reaguursels op 1 dag 6
Aantal x weggejorist 1
Gestart op 08-05-2023

Kudoverloop over tijd

1 kudos 2023-06-24 14:13:17 door MegaMongool op Dronkmeneer maakt ongeluk
@BelicoHacter | 24-06-2023 | 16:10:

Klinkt alsof de fimert het staat uit te kramen, zoniet dan neem ik mijn woorden terug.

19 kudos 2023-06-24 14:10:20 door BelicoHacter op Dronkmeneer maakt ongeluk
Ik snap de opmerking niet. Filmer zegt niets en filmt een arrestatie/aanhouding daarna knip hij (m/v) dan alle kankers bij elkaar.

-22 kudos 2023-06-19 10:21:25 door MegaMongool op Ga aan de kant!
@nat2500 | 19-06-2023 | 11:47: Nee, geen afgunst. Sneu dat meneer z'n auto in de poeier ligt maar nog veel sneuer dat meneer dan zonodig als een gefrustreerde kleuter dat ding moet laten knetteren als een fiat panda met lekke demper. Dus vandaar.

14 kudos 2023-06-19 09:47:23 door nat2500 op Ga aan de kant!
Wat ben jij een Megamongool zeg. De afgunst druipt er vanaf.

10 kudos 2023-06-16 05:50:21 door Ga Nederlands leren! op Shoppen op de versmarkt
@TinyAsianFemale | 15-06-2023 | 22:15: ik hoop dat je beter kunt barbecuen dan schrijven, man man man wat een triest niveau. Ik vind dat altijd erg dom overkomen als je een quasi interessant verhaal vertelt dat bol staat van de fouten.

-23 kudos 2023-06-15 20:15:28 door TinyAsianFemale op Shoppen op de versmarkt
Voorbereiding

Haal de krokodil alvast uit de koelkast een uur voor je begint met het grillen en zet deze vast in de rub aan beiden kanten.

Bereidt vast al je snijwerk voor zodat je alles meteen klaar in de buurt van de BBQ kunt zetten als je gaat beginnen. De gember, knoflook en uit moet je klein snijden. Voor knoflook raadt ik je aan om het altijd te snijden, met een knoflook pers krijg je net wat minder smaak.

Steek de BBQ aan voor direct grillen op 200-220 graden.
Rode curry voor in de paprika

Allereerst zorg je dat je couscous klaar staat. Dit doe je door de couscous samen met kokend water even in te laten trekken.
Zodra de BBQ ongeveer 200 graden heeft bereikt kun je de pan die je gebruikt op de grill zetten met een beetje zonnebloem olie. Zodra dit warm is doe je de knoflook en ui erbij totdat dit wat zachter is geworden. Je hebt geen deksel nodig nu.
Nu doe je er de gember en rode peper bij, samen met de rode curry paste en roer je het goed door. Als het allemaal goed met elkaar is vermengt voeg je de kokosmelk toe met de basilicum en koriander. Zelf bewaar ik altijd nog een beetje koriander voor het opmaken van het bord. Dit alles laat je zo'n 10 minuten staan met de BBQ dicht. Af en toe kun je even roeren om te zorgen dat de smaken goed vermengt blijven.
De pan kun je van de BBQ afhalen en aan de kant zetten. Roer hier alvast de couscous door en sluit de pan met de deksel zodat dit nog goed warm kan blijven.

2 kudos 2023-06-05 19:14:46 door Rest In Privacy op Das pech
@23kokosnoot | 05-06-2023 | 20:59: En hoe weet jij zo zeker dat die vrachtwagen gestolen is?

12 kudos 2023-06-05 18:59:13 door 23kokosnoot op Das pech
Hash. Dit is een Marokkaanse vrachtwagen.