DumpStats voor DaarZitWelWatInJa

178,525 +195562 -17037

Kudos

#168 (Top 0.0640%)

Kudos/dag 71.55
Kudos/reaguursel 35.25
Meeste kudos op 1 reaguursel 4446
Minste kudos op 1 reaguursel -555

5,064

Reaguursels

Reaguursels/dag 2.03
Topreaguursels 41
Woorden per reaguursel 78.8
Reacties per reaguursel 0.83
Meeste reaguursels op 1 dag 23
Aantal x weggejorist 37
Gestart op 02-12-2016

Kudoverloop over tijd

-2 kudos 2023-10-02 03:18:16 op Ongediertebestrijding op zondag
@epicwinz ach weer een toetsenbordheld. Wanneer je een mug doodslaat is hij opslag dood. De verontwaardiging is niet over het wel of niet doden van een beest, maar de manier hoe. Het is overduidelijk dat niet alle ratten opslag dood zijn en dat het niet altijd alleen maar stuiptrekkingen zijn. Met een beter wapen zou dit leed voorkomen kunnen worden. En dat er mensen zijn die hier voldoening uit halen, vind ik helemaal geschift.

0 kudos 2023-10-02 03:14:46 op Ongediertebestrijding op zondag
@bullshitski het heeft niks met ver van de natuur af te staan maken, toetsenbordheld, maar respect voor een ander levend beest. Wij mensen hebben de macht over leven en dood van andere dieren te beslissen. De verontwaardiging is niet over het doden ensich maar op de manier waarop. Het is overduidelijk dat niet alle ratten opslag dood zijn, maar creperen van de pijn. Dat mensen hier voldoening uit halen vind ik al helemaal geschift.

1 kudos 2023-10-01 23:41:02 op Het beste treinstation everooit is..... Driebergen-Zeist
@SilverSpoonCoon eens, maar ook het gebrek aan regels is niet bevordelijk voor de omgeving. Elektriciteitedrading boven de grond, fabrieken midden tussen huizen, afschuwelijk lelijke gebouwen om zo goedkoop mogelijk te bouwen. Al met al heb je daardoor flink wat factoren die het oog flink pijn doen.

-55 kudos 2023-10-01 23:36:52 op Ongediertebestrijding op zondag
Misschien geen populaire mening, maar dit moet toch wel op een snellere manier kunnen? Ook al wordt het gezien als ongedierte, het blijft een dier en wat mij betreft moet de dood zo snel en pijnloos mogelijk gebeuren. Sommige ratten spartelen in pijn en als je daar voldoening uit haalt dan moet je je toch eens na laten kijken. Ook de schutter uit Rotterdam had eerst met luchtdrukgeweren geoefend op konijnen.

0 kudos 2023-10-01 21:09:50 op Drivethru ruzie loopt uit de hand in Texas
@SlijkhuiS al vergeet je wel ff te vertellen dat het algemene rijbewijs een slagader van de economie is. Oftewel, het afschaffen daarvan zou een catastrofale impact hebben op de economie. Bij vuurwapens is dat niet het geval. Bovendien moet je een examen afleggen voor het halen van een rijbewijs en in de VS krijg je het cadeau bij een volle tank benzine. Zeg ik dat er totaal geen uitzonderingen moeten zijn voor vuurwapens? Nee, maar wat mij betreft zou dat streng gereguleerd moeten worden. Je zou hierbij kunnen denken aan: een examen moeten afleggen, in aanraking komen met politie is vergunning kwijt en het overleggen van een doktersverklaring dat je geen psychische aandoening onder de leden hebt. Indien dat het geval is, ook vergunning intrekken. Bovendien zouden ze het soort vuurwapen ook moeten reguleren met bijvoorbeeld een verbod op vol- en semi-automatische wapens. Dat is ook het grote verschil tussen Noorwegen en de VS. In Noorwegen hebben mensen een jachtgeweer, in de VS een M16. Veel succes met het aanrichten van een bloedbad met je jachtgeweer. Dat is een stuk makkelijker met een M16

31 kudos 2023-10-01 19:33:38 op Drivethru ruzie loopt uit de hand in Texas
Hier zie je een goed voorbeeldje waarom vuurwapenbezit een slecht idee is. Vuurwapens doden niet op zichzelf, maar er is gewoon een redelijk groot gedeelte heethoofden dat zich niet kan bedwingen. En iets wat normaal tot een woordenwisseling blijft en hoogstens een vechtpartij, verandert opeens tot een dodelijk schietpartij. Zie je het verschil in consequenties? En dan nog niet te spreken over het gevoel van veiligheid dat je inlevert als je weet dat bij elke woordenwisseling iemand een pistool kan pakken. En wat levert het op om wel een pistool te mogen dragen? Het eventuele geval dat je jezelf kan verdedigen als ze jouw of je spullen komen halen? Nou, die kans dat dat nodig is, is al klein. Laat staan als je daar ook nog eens de kans bij optelt dat je niet op tijd je pistool kan pakken omdat de dader al eerder bij jou is. Want ja, je kan je pistool niet zo maar rond laten slingeren wanneer je kinderen hebt. Oftewel, de ene keer dat je hem nodig zal hebben, ben je waarschijnlijk te laat. Vervolgens heb je ook het recht gegeven aan 20% onbenullen die er totaal niet mee om kunnen gaan en die onnodige slachtoffers maken. Puur op feiten gebaseerd snap ik niet dat mensen nog steeds werkelijk voor wapenbezit kunnen zijn. Het enige gegronde argument voor wapenbezit is: ik vind wapens leuk, pak mijn hobby niet af. Alles daarbuiten is gewoon onzin, want het maakt een land niet veilige, in tegendeel.

73 kudos 2023-10-01 19:07:20 op Het beste treinstation everooit is..... Driebergen-Zeist
Ik heb voor mijn werk aardig wat gereisd in voornamelijk Noord-Amerika. En dan merk je dat Nederland het aardig goed voor elkaar heeft en dan met name qua infrastructuur en leefbaarheid. Deze youtuber weet dat haast tot een wetenschap te promoveren en legt piekfijn uit waarom onze manier beter is. Ja, het kost wat centen en aardig wat belasting, maar ik merk dat het ook aardig wat teruggeeft. Na een aantal weken in troosteloze steden in de VS te hebben gezeten, kom ik toch weer met een gerust hart terug naar Nederland. Wij hebben misschien geen miljoenensteden, maar zelfs de kleine steden die wij hebben voelen vaak levendiger dan de miljoenen steden daar, door de manier hoe wij ze hebben ingericht. Mede dankzij de binnensteden waar alle levendigheid samenkomt en die makkelijk te bereiken is met fiets of ov. Dit in tegenstelling tot de VS waar je alles met de auto moet doen.

29 kudos 2023-10-01 18:58:48 op Duitse Klimakindertjes op de Utrechtse Baan
"This is torture". Het is toch niet te geloven, hoe weinig historisch besef sommige mensen hebben. Dit had je in de vroege jaren 40 in Duitsland eens moeten proberen. Dan werd je zonder pardon doodgeschoten en dan nog niet te praten over wat er met diegene gebeurde die levend te pakken werden genomen. En tegenwoordig kan je gewoon als buitenlanders (in dit geval Duitsers) de Nederlandse samenleving en economie in zijn green houden zonder dat er iets gebeurt. Te schandalig voor woorden. Waar blijven de rubberkogels? Men ziet toch dat dit niet werkt? Ja, het mag dan geweldloos demonstreren zijn, maar het is overduidelijk niet demonstreren zonder gevolgen. Wat denk je dat al deze demonstraties kosten? Zo, uit onze zakken getrokken en dat nog wel door Duitsers. Ga lekker in je eigen land op de weg liggen. Aanpakken die hap. En hard ook. Met wapenstok en rubberkogels. De politie moet ze helemaal niet willen optillen. Bij het gebruik van bovenstaande middelen willen ze zelf wel gaan lopen.

49 kudos 2023-09-30 23:31:15 op Influencer krijgt de volle laag
Ik ben het er mee eens dat rechters te veel medeleven hebben met daders en te weinig oog hebben voor rechtvaardigheidsgevoel van de slachtoffers. Echter is keer op keer bewezen hoe fout het jurysysteem kan werken. Het is heel makkelijk om onbenullen uit een jury om te lulled met drogredenen en om nog niet te spreken hoe makkelijk het is om om te kopen. Is de Nederlandse rechtsgang perfect? Verre van, maar nog steeds 100x beter dan in de VS. Het is en blijft een achterlijk systeem dat keer op keer bewijst fouten te maken. In Amerika maakt het niet uit wie er gelijk heeft, maar wie de beste en daarmee de duurste advocaat kan betalen.

9 kudos 2023-09-30 16:33:58 op Vroeger..
@kon_het-niet_laten vroeger, toen nog niet iedereen bij elk filmpje riep dat het nep was.

2 kudos 2023-09-30 00:43:29 op Erasmusschutter blijkt FvD-aanhanger
@Weoeoeot dit is natuurlijk redenering van het niveau likmevestje. Dus omdat iemand ooit iets gezegd heeft dat waar is, mag je hem niet meer belachelijk maken over de krankzinnige dingen die die klapmongool er allemaal uitgooit? Hij zei ook dat de elite reptielen zijn. Volgens jouw logica mogen we dat dus niet wantrouwen want hij had gezegd dat Oekraïne achter de aanslag op Norstream zat en dat bleek ook te kloppen. 95% wat oppermongool Baudet zegt is bullshit. Dat hij dan 5% van de tijd iets zegt dat wel klopt, maakt de rest nog niet goed.

0 kudos 2023-09-30 00:25:13 op If joe hef no sin, meek sin
@lekkerekerel dankjewel voor de geweldige beoordeling. Het is fijn om te horen dat je het een leuke video vond. Echter verwacht je dit eerder onder Google reviews in plaats van dumpert.

13 kudos 2023-09-30 00:14:21 op Beschaafde Friezen bij inloopavond statushouders
@shimanski wat betreft asielzoekers vind ik wel een goed idee. Put the money where your mouth is. Maar qua milieumaatregelen werkt het natuurlijk niet zo. Als je ergens asielzoekers stopt, heb je er ergens anders geen last meer van. Als je ergens milieumaatregelen neemt, dan helpt dat niet lokaal. Dat is een landelijk probleem dat niet lokaal opgelost kan worden. Moet daarom het platteland maar volgestouwd worden met windmolens? Nee, dat zeg ik niet. Ik denk dat er betere oplossingen zijn, zoals windmolens op zee, een extra kerncentrale en investeren in waterstof. Waterstof kan namelijk werken als de gascentrales nu. Opvangen van pieken wanneer de vraag van elektriciteit groter is dan het aanbod van groene energie.

29 kudos 2023-09-29 23:18:42 op Beursmans Hans is klaar met dikke mensen
Chapeau voor Hans zijn eerlijkheid. Echter wel een kanttekening. Voor mensen met een kleine portemonnee is dit gewoon een stuk lastiger. Gezond eten kost gewoon veel meer, dan een product dat vol zit met zout en conserveringsmiddelen. Om dan die smaak terug te brengen flikkeren ze er ook nog eens ik weet niet zoveel suiker in. Gezond leven zou bevorderd moeten worden en slecht eten zou belast moeten worden. Oftewel, alle belasting opheffen op groente en fruit en een extra belasting op toegevoegde suikers, verzadigde vetten en bepaalde conserveringsmiddelen. Dan moet je eens kijken hoe snel producten gezonder worden. Ik ben tegen het verbieden van bepaalde producten, zolang je maar bewust bent van dat het slecht is. Hetgeen wat mij ergert is dat overal zout en suiker wordt toegevoegd zonder dat het iets toevoegd.

33 kudos 2023-09-24 23:37:45 op Ondertussen in de bestuurskamer van Ajax
Ik snap de minnetjes niet zo. Vind het best mooie voorbeelden die kloppen met de lichaamshouding van Hitler. Ja, dat de taal niet veel op elkaar lijkt, stoort mij niet zo.

88 kudos 2023-09-24 17:18:03 op Bozen Ajacieden slopen hoofdingang Arena
Waar blijven de rubberkogels? Ik snap dat nooit. Door dat slappe optreden en gebrek aan consequenties, blijven dit soort taferelen zich keer op keer voordoen. Als je een paar dagen amper uit bed kan komen omdat je een paar rubberkogels hebt gevangen, vermoed ik dat de lol er gauw van af is. Ik zeg niet dat dit bij elke scheet die dwars zit gedaan moet worden, maar zodra ze gaan inbreken lijkt mij dat een gepaste maatregel. En ja, dan zal er wel eens iemand zijn oog kwijt raken, maar dat is het risico dat je neemt door dit soort illegale activiteiten te ondernemen.

33 kudos 2023-09-22 15:27:47 op Greet over wachtgeld Timmermans
3 ton excessief? Voor één van de hoogste functies in Europa? Kom op man, iedereen klaagt over hoe incapabel politici zijn. Als je talent wil, dan is 3 ton helemaal niet zoveel. CEOs van banken verdienen het tienvoudige. Waarom zouden slimme pieten in hemelsnaam de slangenkuil van de politiek kiezen als ze in het bedrijfsleven veel meer kunnen gaan verdienen, zonder al het gezeik. Alleen de gladde alen die weinig kunnen en dus weinig perspectief in het bedrijfsleven hebben, verkiezen de politiek boven het bedrijfsleven. Hugo de Jonge, een leraar, Geert heeft alleen de havo afgerond en is daarna gaan "studeren" bij een stichting, Thierry, een mislukte schrijver die laag bij wal raakte. Dit zijn allemaal mensen die véél meer zijn gaan verdienen dankzij de politiek en er daarvoor gekozen hebben. Dit zijn toch niet de mensen waar je van kan verwachten dat ze Nederland vooruit gaan helpen?! Talent moet je lokken met betere omstandigheden en dan durf ik je te garanderen dat Nederland beter geleid zou worden.

12 kudos 2023-09-22 15:15:12 op Caroline wil alles voor nop
@Dennoe dat is toch helemaal het punt niet. Het gaat erom dat BBB niets laat doorrekenen, dus zo maar alles kunnen roepen. Ik ben het ook eens dat D66 verkeerde keuzes maakt, maar ze houden zich tenminste wel aan een budget. Het is makkelijker plannen maken als je plots 40 miljard extra te besteden hebt, omdat je je niet aan een bestedingslimiet houdt, maar dat is natuurlijk niet hoe de echte wereld in elkaar steekt. Vandaar dat ik hoop dat een hoop mensen dit inzien.

58 kudos 2023-09-22 15:10:05 op Caroline wil alles voor nop
Nou, ik hoop dat iedereen die BBB overweegt nu twee keer nadenkt. Dit is toch schandalig? Die doorberekening zou verplicht moeten worden! Iedereen kan roepen waar ze vinden dat meer geld naartoe moeten gaan, maar je zal het op de één of manier toch terug moeten verdienen. En dat is natuurlijk minder leuk, dus benoemen ze dat maar niet. Dit is gewoon een mooi voorbeeld van een snoepverkoper, mooie praatjes, maar geen plan klaar om werkelijk te gaan regeren. Ik hoop voor het hele land, dat BBB, PVV, en de SP, allen niet hoop scoren, want het zijn schijnbaar stuk voor stuk snoepverkopers/populisten. Werkelijk 0 beleid en voorbereiding zit daarachter. Bah, het zou verboden moeten worden.

2 kudos 2023-09-21 13:54:08 op Woody Alan doet zijn zegje
Ik vraag me af wat zijn essentie van zijn verhaal is. Want nu komt het op mij over of hij de oorlog bagatelliseert, omdat de VS het ook heeft gedaan. Maar dat maakt wat Rusland heeft gedaan niet minder slecht, dat toont alleen aan dat de VS slechte dingen heeft gedaan. Echter baseer ik dit natuurlijk op aannames omdat dit filmpje tekort is om dat er uit op te halen.

-9 kudos 2023-09-20 02:22:29 op Stottermeisje legt irritaties uit
Oh dat meen je niet?! Zelf verzonnen? Wat origineel zeg. Dit is werkelijk altijd het topreaguursel onder ieder stotterfilmpje.

1 kudos 2023-09-18 01:29:51 op De Pumpkin Swirl
@!NSAN3 Het is wel aan het veranderen in de grote steden. Hoog opgeleide, jonge Amerikanen zijn enorm met hun lichaam bezig waardoor je steeds meer "gezonde" opties ziet. Met "gezonde" opties bedoel ik minder suiker. Echter is het nog steeds een land van convenience en wordt vrijwel alles verpakt en verwerkt om het nog goedkoper en langer houdbaar te maken. Wanneer je in de VS bent besef je maar weer eens hoe goed wij het in Nederland voor elkaar hebben met bijvoorbeeld onze versafdeling in elke supermarkt. Suiker is niet het enige probleem dat Amerikanen hebben, ook de verschillende preservatives die ze nog steeds in voedsel gebruiken zijn allang verboden in de EU. En met een reden. Om dan nog maar niet te spreken over wat er allemaal in de natuur wordt geloosd door de industrie. Nee, er is een reden waarom de gemiddelde Amerikaan veel minder oud wordt dan de gemiddelde Nederlander.

-8 kudos 2023-09-10 16:14:07 op Platsic vangen in de rivier
Als mensen denken dat dit de oplossing is, dat is het niet. Dankzij plastic in het water, scheidt het microplastic deeltjes af. Deze deeltjes zijn slecht, zo niet dodelijk voor het kleinere leven in het water. Dit kan vervolgens weer zo zijn doorwerking hebben tot de grotere soorten en uiteindelijk de hele aarde pijn doen. Hoe dan ook het is wel een goede actie om erger te voorkomen. Maar waar is dit in hemelsnaam dat er zoveel geloosd wordt in de rivier.

30 kudos 2023-09-06 04:10:19 op Ajax recept
Als Ajacied kan ik niet anders zeggen dat het pijn doet om te zien hoe "je cluppie" naar de klote wordt geholpen door wanbestuur. Wel ironisch dat uitgerekend een Duitser een jodenclub de das om doet.

2 kudos 2023-09-05 02:37:53 op Tonijntje vangen
@the_real_ari_gold moet je nagaan wat er was gebeurt zonder al die hulpmiddelen. Mijn punt is dat het geen eerlijk gevecht is, want een mens heeft daar niks te zoeken. Een mens gebruikt allerlei shit wat het niet eens een gevecht maakt. Oh ja tuurlijk, het is minder pijnlijk om een minutenlang gespiest te worden en door te leven, dan in enkele seconden open gereten te worden. Als je gewoon objectief kijkt, weet je ook wel wat je zelf liever zou hebben.

25 kudos 2023-09-05 00:10:05 op Bill Burr
Ik ben een Bill Burr fan, maar dit is: meh.

-1 kudos 2023-09-04 22:13:26 op Tonijntje vangen
@the_real_ari_gold met een eerlijk gevecht bedoel je die harpoen die meneer zelf gemaakt heeft? En die flippers en duikpak zodat hij sneller in het water is, dat is ook allemaal eerlijk? Ik denk ook dat meneer niet helemaal daar naartoe is gezwommen, maar een boot heeft gepakt. Er is hier niks eerlijks aan, meneer streelt gewoon zijn ego en laat dieren onnodig lijden voor eigen plezier. Ik had het een mooi filmpje gevonden als die haaien een hap uit filmer hadden genomen. En kom a.u.b. niet met dat slappe argument dat je ook vlees en vis eet. Je kan ook gewoon vis op een humanere manier vangen en eten, maar dan is de lol er voor deze man vanaf. Het gaat hier alleen maar om de lol en niet om de visindustrie, daarom vind ik filmer een lul. Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.

1 kudos 2023-09-04 20:32:17 op Vroegah was alles beter
Er zijn een hoop kutnummer nu, maar die waren er vroeger ook. Drake, central C, Joyner Lucas, Jack Harlow hebben allemaal prima nummers. Niet zo zuur allemaal. Tuurlijk zijn er klassiekers gemaakt en heb je het idee dat vroeger altijd alles beter was, maar er zijn ook nu pareltjes te vinden als je een beetje moeite doet.

3 kudos 2023-09-04 20:24:21 op Gideon vs woke
@Bartjuh ik ben al een aantal jaartje afgestuurd aan een technische Universiteit, maar heb daar nooit dat woke gedoe gemerkt. Aan welke universiteit heb jij gestudeerd waar dat wel het geval is? Ik ben gewoon benieuwd, want ik heb het nooit mee gemaakt en heb het idee dat dit argument voornamelijk wordt gebruikt door mensen die zelf niet aan een universiteit hebben gestudeerd.

16 kudos 2023-08-29 03:49:44 op Dumpert knutseltelevee
@ouwestinksok je hoeft hem maar één keer te bouwen en je kan gratis 1000en eieren koken. Met een hoop tijd en geen geld, valt er een hoop te bereiken. Hopelijk zie je in hoe verwend je reaguursel klinkt. Tegenwoordig komt alles maar aanwaaien. Mocht er om wat voor reden dan ook de beschaving omvallen, dan hebben we in het westen een groot probleem. Niemand weet meer iets van de standaard overlevingsstrategiën waaronder ik zelf.

-29 kudos 2023-08-27 22:47:05 op Femke Bol doet het weer!
Wat een ongelofelijk kut commentaar zeg. Ik kan me voorstellen als je zo commentaar geeft bij een golfwedstrijd. Maar als je zo een eindsprint ziet op een wk, dan verwacht je toch wel iets meer enthousiasme. Hoe dan ook, proost op de dames! *adt de laatste paar slokken azijn uit de fles*.

5 kudos 2023-08-27 22:37:29 op Dikke mensen over dik zijn
@ikbenoprechtbenieuwd klopt, maar dat komt alleen maar omdat we nog allerlei kansloze behandelingen uitvoeren op 80 plussers waar we het leven alleen maar mee proberen te rekken. En wat levert het uiteindelijk op? Een snellere aftakeling dankzij heftige ingrepen in combinatie met een aantal weken extra alleen in een bed te liggen. Ik heb het bij twee van mijn grootouders gezien. Er werd geadviseerd een chemokuur en bestraling te doen. Iets dat bij beiden een geweldige impact heeft gehad, waardoor ze binnen no time enorm hebben moeten inleveren op kwaliteit van leven en voor wat? Voor hoogstens een aantal weken. Ik denk dat die weken voor de chemokuur met een hoger kwaliteit van leven zwaarder tellen dan die weken daarna. Ik hoop dat mensen hier kritischer op gaan worden en dan met name de huisartsen die dit adviseren. Zeker de oudere generatie kijkt enorm op naar doktoren en doen gewoon wat zij adviseren. Ik denk dat mijn grootouders een andere beslissing hadden genomen als ze wisten dat dit uitkomst zou zijn. Wanneer we dus dit soort kansloze, dure ingrepen zouden verminderen en meer zouden kiezen voor euthanasie dat dat beter zou zijn voor het individu en voor de staatskas. Echter wil ik er wel bij vermelden dat dit initiatief dus ALTIJD vanuit de individu moet komen en niet vanuit de staat, want dan ga je enge praktijken krijgen. Ik heb voor mezelf in ieder geval al besloten, dat ik geen kansloze behandelingen ga doen om enkel mijn leven met een paar weken te verlengen. Ik wil zo lang mogelijk gezond blijven kunnen leven en zodra dat gezond leven niet meer kan, dan geven ze mij maar een spuitje.

15 kudos 2023-08-27 22:23:38 op Druk met je telefoon
@straalJ79 zowel leidend voorwerp als lijdend voorwerp.

27 kudos 2023-08-27 22:18:58 op Voorspellende gave
@Dr.Anders ik had gewild dat ik je optimisme zou kunnen delen, maar ik lees een hoop wensdenken. De Oekraïeners zijn idd op een klein stukje door de eerste linie gebroken. Nog 2 te gaan. En dit alles moet in een maand gebeuren, omdat daarna de regen in zet en zwaar materieel niet meer vervoerd kan worden. Kortom, een definitieve doorbraak zie ik dit jaar niet gebeuren. Wat betreft Wagner klopt het ook niet helemaal. Wagner in Rusland was al uitgespeeld. Zij moesten namelijk al het zware materiaal inleveren en moesten naar Wit-Rusland vertrekken. De inkomsten van Wagner droogde op aangezien ze geen geld meer van het Kremlin kregen en hierdoor moesten de salarissen van met 40% verlaagd worden. Hierdoor is er al een gedeelte van Wagner opgestapt. In Afrika zit een nieuwe commandant van Wagner die waarschijnlijk nu gewoon de orders van Putin gaat uitvoeren. Echter denk ik inderdaad wel dat Wagner daar flink gaat verliezen omdat er alles op wijst dat de west Afrikaanse federatie, onder leiding van Nigeria, militair gaan ingrijpen in Niger. De coupplegers van Niger worden ondersteund door Wagner. Zodra Nigeria daadwerkelijk troepen stuurt, worden de slecht gemotiveerde coupplegers waarschijnlijk snel onder de voet gelopen en worden de Wagnersoldaten weggevaagd. Rusland had nooit verwacht dat Afrikaanse landen zouden ingrijpen in het buitenland. Ze hebben gegokt en verloren. Oftewel, Putin heeft Wagner eerst doelbewust laten leegbloeden, om daarna de angel eruit te halen door zowel Utkin en Prighozin te vermoorden. De timing is perfect. Is Rusland hierdoor verzwakt? Jazeker, maar het kwaad was al geschied op het moment dat Prighozin op Moskou afstormde.

20 kudos 2023-08-27 21:11:16 op Dikke mensen over dik zijn
@Sjakskus te veel drinken, roken en eten is iets waar je zelf wat aan kan doen. Dat je met astma geboren wordt , kun je niks aan doen. Dat is een enorm verschil naar mijn mening

24 kudos 2023-08-26 23:05:35 op Kijk eens hoe sterk ik ben
Ik snap die 1 herhaling nooit zo goed. Het is puur om je ego te strelen, terwijl het de kans op blessures verhoogd en je bouwt er minder spiermassa mee op.

3 kudos 2023-08-25 14:45:28 op Mugshot Trump
@StijveTien ik noem even 3 dingen die me binnen 10 seconde te binnen springen: 1. De verkiezingen zijn gestolen. 2. Mexico gaat voor de muur betalen. 3. Dat zogenaamde wondermiddel dat zou helpen bij de bestrijding van Covid. De lijst is oneindig als je er in zou duiken. Onder wat voor steen heb je geleefd als je er zelf geen kon benoemen?

24 kudos 2023-08-22 14:22:57 op Pakket bezorger mishandeld door vechthond
Manmanman, wat een gejank weer hier. Ja, mevrouw moet die hond niet zo maar naar buiten laten gaan als iemand daar niet op zit te wachten. Maar kunnen we a.u.b. ook reëel zijn en erkennen dat dit een totale miet is. Kom op zeg, dat beest doet helemaal niets.

0 kudos 2023-08-22 04:14:50 op Klassieker: Practice Interview
@Stumpy dat is dus heel erg cultuur gebonden. In de VS breng je ze namelijk volledig van hun á propos zodra je over luchtige persoonlijke onderwerpen begint.

14 kudos 2023-08-21 15:27:25 op Evolutie van de BMW
@Dirk-teur over smaak valt niet te twisten schijnbaar. Ik wilde reaguren dat het toch knap is, dat ze altijd nog mooiere modellen weten te maken.

125 kudos 2023-08-20 20:48:12 op Vroegah, toen reclames nog leuk was.
Voor de mensen die zich afvragen waarom dit soort reclames niet meer gemaakt worden: het is te duur en een irritante goedkope kutreclame maken blijft net zo goed plakken. Het hele idee achter een reclame maken is dat mensen het herinneren. Ik kan me deze reclame nog herinneren, maar ik dacht dat het voor even apeldoorn bellen was. Oftewel, een hele dure reclame en het doet niet eens zijn werk. Je kan ook gewoon hele slechte goedkope acteurs inhuren, waardoor iedereen zich kapot ergert aan die reclame, maar daardoor wel het product onthoudt. Ook kun je een pakkend deuntje verzinnen zoals "wasmachines leven langer met Calgon." Om een lang verhaal kort te maken: leuke reclames zijn duurder en leveren vaak nog minder op ook.

9 kudos 2023-08-10 05:22:11 op Ravage bij Moskou
@DidAliensNukeMars wow dit is echt zo historisch incorrect. Duitsland was al gevallen en Dresden is duidelijk een gevalletje wraak geweest. Achteraf is dit ook een schandvlek van geallieerden geworden. Dresden doelde echt geen enkel doel. Hiroshima zorgde inderdaad wel voor een vroegtijdige capitulatie.

14 kudos 2023-08-06 16:27:38 op Hey wat zijn je pronouns?
@piemelpasta ik zie zelfs drie keer punt en één keer een uitroepteken.

8 kudos 2023-08-04 13:57:51 op Afvalluhh
@Tartaros dank voor de research. Dit soort reaguursels zie je constant. Ik houd niet van nepfilmpjes, maar tegenwoordig wordt alles tot nep gebombardeerd. Mensen reaguren met zo een zelfverzekerdheid terwijl het voor hun ook een gok is. Dit gedrag begint net zo hinderlijk te worden als de nepfilmpjes zelf.

43 kudos 2023-08-04 03:05:36 op Afvalluhh
@KaramelZeeZout aldus een dikke reaguurder die al chips etend, een negatief reaguursel moet plaatsen en niet kan wachten om aandacht te krijgen in de vorm van plusjes. Het is een combinatie van diezelfde hunkering naar validatie, die hij deze dame verwijt, in combinatie met afgunst van mensen die wel het doorzettingsvermogen hebben om hun leven te beteren. Ik ben blij dat er dit soort filmpjes zijn, om anderen te motiveren. Dit dient te werken als inspiratie, maar het is makkelijker om haar af te fakkelen, want dan hoef je zelf niet veranderen en kun je lekker blijven doorvreten op je zolderkamertje. Wees zoals haar en niet zoals @KaramelZeeZout. Mand.

37 kudos 2023-08-02 23:35:26 op Nee nu is het klaar
Ik heb hier een ideale uitvinding voor gevonden... een hondenlijn aan de halsband bevestigen. Schijnbaar heb je je hond niet genoeg onder controle, dus dan moet je hem zeker niet laten los lopen.

20 kudos 2023-08-02 18:01:54 op Geweld is niet oké
Dit krijg je dus wanneer straffen omlaag gaan. In sommige staten wordt dit soort diefstallen afgedaan met een lagere straf. Dit soort mensen hebben al genoeg op hun kerfstok en boeien de gevolgen relatief kleine gevolgen niet. Het gevolg: zonder schaamte gaan mensen stelen tot onder de $1000 threshold. Veel mensen zeggen dan: Wat is het probleem? De verzekering betaald toch. Mensen die dit zeggen zijn echt te dom om te schijten en kijken niet verder dan hun neus lang is. Het gevolg is dus dat er meer gestolen wordt, wat betekent dat de verzekeraar meer moet gaan uitbetalen. Deze verzekeraar gooit vervolgens de verzekering omhoog, waardoor de winkels minder winst maken. Deze winkels moeten om rond te kunnen komen daardoor de prijzen weer verhogen. Oftewel, de brave burger betaald de schade van dit schaamteloze gedrag. Hoe is het mogelijk dat mensen dit niet zien aankomen en dit gewoon accepteren? Beschaving is een dunne lijn en in sommige Amerikaanse steden komt de afgrond steeds dichterbij.

42 kudos 2023-08-01 16:57:59 op Steekpartij in Amsterdam
@stickerbeer daarom moet er een puntensysteem komen. Dit gedrag zie je al jaren aankomen met het dag na dag overlast creëren, intimideren, stelen en zelfs mishandelingen. Maar dit zijn enkel "kleine" vergrijpen, dus wordt er nooit echt ingegrepen. Totdat het te laat is en ze een keer echt iemand voor het leven beschadigen of zelfs erger. Ik denk dat Nederland veiliger zou worden als deze "kleine" vergrijpen op de één of andere manier bij elkaar opgeteld worden zodat er vroegtijdig ingegrepen kan worden. Maar ja, dat kan momenteel niet en daar gaat het fout. Dit soort mannen zorgen ervoor dat het veiligheidsgevoel op straat drastisch verlaagd wordt en dit moet eindelijk eens aangepakt worden als het aan mij ligt.