DumpStats voor DaarZitWelWatInJa

176,053 +192927 -16874

Kudos

#165 (Top 0.0638%)

Kudos/dag 74.35
Kudos/reaguursel 35.4
Meeste kudos op 1 reaguursel 4446
Minste kudos op 1 reaguursel -555

4,973

Reaguursels

Reaguursels/dag 2.1
Topreaguursels 40
Woorden per reaguursel 78.7
Reacties per reaguursel 0.82
Meeste reaguursels op 1 dag 23
Aantal x weggejorist 36
Gestart op 02-12-2016

Kudoverloop over tijd

6 kudos 2023-05-24 03:34:15 op Melisa van Andy heeft geschieurde implantaten
De term "don't get high of your own supply is deze dame vreemd." Holy shit, het lijkt wel zo een slecht snapchat filter van een paar jaar geleden.

7 kudos 2023-05-14 17:14:36 op FC Groningen - Ajax stilgelegd
@Spatie_Nazi wees gerust, zo denkt het merendeel van de Nederlanders erover. Het heeft alleen geen enkele zin om dat hier te bevechten, aangezien er een redelijk grote groep autisten elke kans aanpakt om voetbal de grond in te boren. Ik snap het ook wel, want ze kunnen natuurlijk op het werk weer niet mee praten als de mannen het onder elkaar over de belangrijkste bijzaak in het leven hebben: voetbal. Waarschijnlijk hebben ze vroeger ook getracht te voetballen, maar werden ze telkens als laatst gekozen en konden ze er geen hout van. Vandaar dat ze de meest geliefde sport belachelijk proberen te maken.

1 kudos 2023-05-14 17:01:20 op Hoe werkt deze?
Dit is alleen geen voetbal, maar rugby. Kom maar even wisselen, Pietertje.

24 kudos 2023-05-13 23:29:21 op Pa vs. ma
@Vip3r zoals met alles komt er eerst een overreactie voordat de verbetering daadwerkelijk intreedt. Ik heb het met mijn beide opa's gezien dat het eigenlijk mensen waren met veel krassen op de ziel die nooit geheeld zijn en die mee het graf in zijn genomen. Eeuwig zonde, ik wil dat soort zaken niet mee mijn graf in nemen. Nou kan ik natuurlijk niet op basis van mijn twee opa's concluderen dat de hele generatie demonen in de kast hebben zitten, maar ik durf te wedden dat ik niet de enige ben met die ervaring.

-5 kudos 2023-05-13 20:23:43 op Boosmevrouw verstoort speech Sigrid Kaag
@clowntje_klaver het eerste gedeelte van jouw naam dekt de lading over jouw persoon. Je geeft werkelijk 0 argumenten en de ene na de andere drogreden. Bovendien, ga je met mij de discussie aan over iets waar we het waarschijnlijk over eens zijn. In het geval je het niet door mocht hebben, in verband met je blinde woede en je onmacht om te kunnen lezen, stem ik al mijn hele leven rechts. En verafschuw ik het hele woke gedachtegoed. Echter vind ik ratio en discussie het belangrijkste onderdeel van democratie en dat zorgt er dan ook voor dat ik rechts stem. Echter wordt rechts tegenwoordig gekaapt door hersenloze figuren die loze teksten roepen zonder inhoud, zoals jij dat doet. Daar distantieer ik mij van, aangezien er zijn genoeg gegronde argumenten en feiten zijn om links kapot te discussiëren. Daar hebben we geen drogredenen en gevoelens voor nodig.

-2 kudos 2023-05-13 19:39:52 op Boosmevrouw verstoort speech Sigrid Kaag
@Lateraal ik reageer op dit filmpje specifiek. Ik geef duidelijk aan dat ik het verder niet zo op d66 heb, maar schijnbaar kun je hier niet één specifiek ding goed vinden. Het is allemaal slecht of allemaal goed. Lekker overzichtelijk en vooral niet nuanceren. Dom roepen en klagen, dat is hoe je plusjes krijgt op politieke onderwerpen. Mensen, politieke partijen en al het andere kunnen over het algemeen slecht zijn, maar wel goede dingen doen. Zo heeft Napoleon veel gestandaardiseerd wat west Europa veel vooruitgang heeft geboden. Daarnaast heeft Napoleon honderdduizenden mensen de dood ingejaagd. Uiteindelijk heeft Napoleon dus veel meer slecht dan goed gedaan, maar dat zou niet mogen betekenen dat ik zijn goede punten niet mag benoemen. Hier idem dito. Ik ben het op veel punten oneens met d66 en walg van de arrogante Kaag in het algemeen, maar dit vind ik dat ze enorm goed doet. Ik weet dat dit lastig is in jouw zwart-wit wereldbeeld.

-29 kudos 2023-05-13 18:56:07 op Boosmevrouw verstoort speech Sigrid Kaag
Ik weet dat Kaag weinig goeds kan doen hier en ik heb het ook totaal niet op haar of haar partij, maar hoe ze dit doet vind ik toch wel grote klasse. Dit is de essentie van de democratie: naar elkaar luisteren en elkaar bevechten met woorden en niet met vuisten. Vele partijen snoeren de mond van vele mensen, waardoor er veel ontevredenheid is. Kaag geeft ruimte aan iemand met een andere mening en dat zie ik weinig andere doen. Grote klasse. Daarnaast is er natuurlijk geen speld tussen te krijgen wat de activiste zegt. D66 laat het hoofd hangen naar de wokewaanzin, om nooit beticht te kunnen worden, van het niet deugen. Want deugen dat doen ze maar al te graag. Dit is ook hetgene wat uiteindelijk de ondergang van deze partij zal betekenen. Om te kunnen blijven deugen zullen ze alleen maar verder naar links getrokken worden, waardoor er steeds meer mensen over zullen stappen naar bijvoorbeeld Volt.

1 kudos 2023-05-13 15:31:44 op Leerzame kindertelevisie
@waaromzodom nou, er zijn wel degelijk hele schadelijke effecten die dit met zich meebrengt. Zo is de mentale gezondheid van non-binaire vele malen slechter dan de gebruikelijke genders: https://www.thepinknews.com/20... Door deze belachelijke indoctrinatie gaan steeds meer kinderen hierover nadenken en twijfelen, waardoor ze het risico lopen een mindere mentale gezondheid te krijgen. Je ziet de hele problematiek aankomen, maar een groot gedeelte haalt zijn schouders op en negeert het terwijl ze het er niet mee eens zijn. En over 10 jaar zitten we met de gebakken peren. Een relatief groot gedeelte van de jeugd die labiel is, een verziekte werksfeer waar je continu op eierschalen moet lopen, omdat je moet oppassen dat je uit gewoonte niet per ongeluk het verkeerde zegt. Grappen en grollen zijn uit de bozen. Dit overgevoelige sentiment zal weer een hoop andere mensen over de klink jagen met burnouts. Als ik naar mijn werk kijk, dan is de sfeer met collega's een helende factor voor het bikkelen en de stress die er af en toe bij komt kijken. Als die sfeer weg zou vallen, dan weet ik zeker dat ik minder diep bereid ben te gaan voor het werk en behaal je dus minder. Oftewel, deze hele tendens brengt niks dan kwaad en is uiterst gevaarlijk voor de maatschappij. Vandaar dat ik hoop dat mensen wakker worden en zich ook werkelijk er tegen gaan verzetten.

85 kudos 2023-05-13 02:12:26 op Leerzame kindertelevisie
Hier draait mijn maag gewoon van om. Ik ben best voor inclusiviteit van homo's en mensen met een andere kleur of cultuur, maar dit slaat gewoon nergens op. Wat los je op met het toevoegen van een non binaire klasse? Het is onbelangrijk en je legt alleen maar meer nadruk op het verschil dat zij ervaren. En is dat nou niet net het punt? Accepteren dat er verschillen zijn en daar niet te moeilijk over doen en daardoor onbelangrijk maken? Maar nee, deze mensen moet benadrukken dat zij anders zijn en dwingen de hele wereld aan hen aan te passen door een totaal onlogische taalverneuking te eisen. En dat dit dus schijnbaar door een bepaalde groep klakkeloos geslikt wordt, is belachelijk. Sterker nog, ze kauwen het voor bij kinderen, zodat zij het zonder nadenken overnemen. En zo hebben ze, op slinkse wijze, naar verloop van tijd hun zin. Aangezien er steeds meer kinderen deze mening delen omdat ze er mee geïndoctrineerd zijn. Werkelijk walgelijk.

192 kudos 2023-05-13 01:56:24 op Bosma sloopt D66
Wat een scherp staaltje onderzoek. Dit is wat je verwacht dat de oppositie doet. In plaats van schijtlollige tiktoks maken zoals alleenheerser Greet doet. Er is veel op de pvv aan te merken, maar Bosma is een kei. Petje af. Enorm schadelijk dat een bedrijf schijnbaar zo een invloed mag en kan hebben binnen een grote partij in onze politiek. Het wordt tijd dat er meer openheid komt over dit soort zaken. Dit is een duidelijk voorbeeld van ondermijning van de democratie. Aanpakken die handel! Ik hoop dat dit groots opgepakt gaat worden in de media, maar ik vrees ervoor.

13 kudos 2023-05-13 01:45:03 op Dumpert VrijMiCo!
Dit moet de beste tot nu toe zijn. Echter vrees ik wel dat je op den duur door de klassiekers heen bent. Maar tot die tijd, kijk ik het elke week met plezier. Sommige filmpjes was ik totaal vergeten.

9 kudos 2023-05-12 14:30:53 op Anale railgun
Ik weet te weinig over MRIs, maar wat gebeurt er dan eigenlijk fysiek als je iets van ijzer in je hebt terwijl je een MRI laat maken?

85 kudos 2023-05-11 14:42:40 op Russische soldaat geeft zich over aan Oekraïense drone
@uhm_ok en jij beseft dat wat jij zegt ook te gemakkelijk is, toch? De vliegtickets waren tijdens de oproep haast onbetaalbaar geworden en daarnaast is het heel lastig om iedereen achter te laten en te vertrekken. Zeker voor iemand die nog nooit op vakantie is geweest of naar het buitenland is geweest. Alleen hoogopgeleiden konden vluchten vanwege hun financiële middelen en weten wat ze daarvoor moeten doen. Dan het overgeven gedeelte. Je beseft dat je vrijwel altijd met een groep bent, hè? Russische officieren hebben geen moeite om Russische grondtroepen af te schieten wanneer zij zich proberen over te geven. Het is allemaal makkelijk roepen in het vrije westen waar wij allemaal de wereld hebben gezien. Maar voor arme Russen die geïndoctrineerd worden en die niks anders kennen dan een Siberisch dorpje, zijn er weinig andere opties dan luisteren wat er jou vertelt wordt en hopen dat je het er huidheels vanaf brengt.

200 kudos 2023-05-11 01:48:41 op Steven Kazan trolt Jinek
Mensen die denken dat Jinek dit niet leuk vinden, hebben echt geen mensenkennis. Dit is duidelijk zo een gevalletje van nee zeggen, maar ja bedoelen. Niks zuurs aan, gewoon een leuk gesprek na een lolletje.

22 kudos 2023-05-10 04:51:33 op Ooit gehoord van een professor in logica?
Zo gaat het ook vaak bij wetenschappelijke artikelen en "journalisten". Totaal uit hun verband gerukt, waardoor er verkeerde conclusies getrokken worden.

2 kudos 2023-05-09 03:35:15 op Britse politie sloopt pitbulls
@kees fuckface heeft niks met tegenstrijdigheden te maken. Ik snap dat de politie schiet in dit specifieke geval. Ik heb niks tegen die beslissing. Ik richt me op de reaguurders die dit toejuichen, terwijl die honden hier helemaal niks aan kunnen doen. Zij zijn alleen loyaal aan een onverantwoordelijk figuur. En helaas betalen zij de prijs hiervan in plaats van die zwerver. Dat is het enige punt dat ik probeer te maken.

4 kudos 2023-05-09 02:14:49 op 360 no scope gaat fout
Wtf is het vandaag met de reuguursels? Het niveau van dumpert is wel echt onder het nulpunt gedaald zeg. Als deze idioot zichzelf zou afknallen, dan zou ik de lacherige sfeer nog kunnen begrijpen. Hier wordt gewoon een waarschijnlijk onschuldige meneer door een idioot doodgeschoten. Maar het is allemaal oké, omdat ze op de verkeerde plek uit de kut van hun moeder zijn gekropen. De mensen die werkelijk zo in dat wij-zij kamp zitten begrijpen schijnbaar niet hoe bekrompen dat wereldbeeld is. En die begrijpen dus ook niet dat alles erop wijst dat uitgerekend diezelfde figuren in zo een land geboren zou zijn, zich precies zo zouden gedragen. Want als je dit terecht vindt vanwege cultuur, dan scoor jezelf ook niet bijster hoog. Je mag daarom in je handjes knijpen dat je hier bent geboren, want je had een kansloos bestaan gehad ergens anders.

-1 kudos 2023-05-09 01:58:20 op Britse politie sloopt pitbulls
Ik schrik wel een beetje van de belachelijke reaguursels. Dat je vindt dat deze beesten niet meer gefokt mogen worden snap ik, maar dat ze maar afgeschoten moeten worden, is werkelijk belachelijk. Er is er maar één die een kogel verdient in dit filmpje en dat is die waardeloze zwerver. Die honden zijn gewoon loyaal en gaan door het vuur voor hun baasje. Het is onterecht dat zij daarvan de gevolgen moeten ondervinden. Al snap ik de reactie van de politie volledig, aangezien het zelfbescherming was. De reaguursels daarentegen zijn misselijkmakend en wijst enkel op ontwetendheid aangezien zij niks van dit soort hond weten. P.S. ik ben het ermee eens dat deze hond verboden moet worden voor jan en alleman.

62 kudos 2023-05-07 18:39:26 op 154 AZ supporters gearresteerd onderweg naar Arena
@Kapitein_azijn hoewel ik je woede deel, is dit soort uitschot er altijd geweest. Vroeger kwam je er alleen nooit mee in aanraking als je zelf in een nette wijk woonde. Nu wordt je continu geconfronteerd met het putje van de samenleving i.v.m. social media.

29 kudos 2023-05-04 01:16:06 op FDF-mevrouw gaat vlaggen niet omdraaien
@genietendrinkmetmate als je nou nog niet begrijpt dat stikstof een lokaal probleem is en niet hetzelfde is als het klimaatprobleem, dan is het beter om je voortaan maar niet meer in inhoudelijke discussies te voegen. @Roellie als je Nederland nou eens op ware grote naast China zou portretteren, denk je dan dat Nederland minder of vaker dan 25 keer in China past? Ik heb even dit sommetje voor je gemaakt en Nederland past dus ongeveer 231 keer in China. En dat is nog heel conservatief berekend aangezien de oppervlakte van Nederland voor 18% uit water bestaat en in China maar 2%. Dat betekent dus dat er in jouw voorbeeldje 10x zoveel geiten wonen per vierkante kilometer dan in China. En dat is ook het hele punt dat @Jacktheknipper maakt.

35 kudos 2023-05-03 14:41:28 op Het Kremlin staat in brand na drone-aanval Oekraïne
@lievhebbert dit heeft weinig met goede verdediging te maken. Dit soort drones zijn enorm moeilijk op te sporen en te vernietigen. Durf te wedden dat Rusland ditzelfde kan doen bij ieder willekeurig EU land. Niet dat Rusland dat zou doen, maar het zou wel kunnen.

14 kudos 2023-05-03 14:38:14 op Asswoensdag
@Bommeltje666 liever een betonreet, dan geen reet of een blubberreet inderdaad.

4 kudos 2023-04-30 23:40:41 op PSV bekerfinale winst
@Pstrickhattrick Brobbey is één van de weinige die weinig aan toneel doet. Een Tadic, Klaassen, de Jong daarentegen. Ze moeten gewoon eens achteraf geel gaan geven voor dat genaai, dan is het zo afgelopen met dat gezeik.

-10 kudos 2023-04-28 14:40:05 op SWAT schiet man kapot
Wat doet die hond eigenlijk? Hij bijt niet eens op het moment dat die vent probeert te steken. In slow motion lijkt het zelfs of hij speelt. Ik snap de politieagenten volledig dat je de trouwe viervoeter als collega beschouwt, maar wellicht moet je dan niet te hond sturen in een vergelijkbare situatie.

113 kudos 2023-04-20 01:31:01 op Corgi krijgt karma
Wat een waardeloze bazin. Staat erbij en kijkt er naar zonder de aanvallende hond te straffen voor zijn gedrag. Gelukkig is de kat er om het noodzakelijke opvoedwerk van de incompetente doos over te nemen.

8 kudos 2023-04-19 04:05:32 op Boehoe werknemers willen een bonus
@BillyBillRider op dit gebied moet je maar niet teveel op @gelehesje ingaan, zoals de naam doet vermoeden, moet elk initiatief kapot gaan aan belasting betalen. Want iedereen is gelijk en verdient evenveel. Op naar het communisme, want dat werkt zo goed!

-3 kudos 2023-04-19 03:36:02 op Opi komt zelf naar het koersen kijken
Ter verdediging van meneer: die heeft waarschijnlijk werkelijk geen idee dat hij tijdens een wedstrijd fietst. Hij kijkt over zijn schouders en ziet in zijn ogenhoeken een paar wielrenners. Hij vermoedt waarschijnlijk dat die ongeveer dezelfde heeft als hij zelf. Hij stuurt in en boem. Dit is echt zo een babyboomer die alles ontgaat en totaal alle overduidelijke seinen mist dat hij zich in een wielerkoers begeeft.

-277 kudos 2023-04-18 00:54:22 op Meneer wil een robbertje vechten
Een Amerikaanse collega vertelde mij dat er in zijn wijk veel was ingebroken. Er reed op een dag een donkere Amerikaan langs terwijl hij woningen filmde. Die collega nam een foto van de meneer zijn gezicht en nummerplaat. En toen zei hij: "I don't know who you are. I don't know what you want, but I have a specific set of skills. If I or some of my neighbors will get robbed these coming days. I will look for you. I will find you and I will kill you." Sorry, ik kon het niet laten. Hij zei in ieder geval dat hij hem zou vinden en 9 mm op zijn slaap zou zetten, dus, het kwam ongeveer op hetzelde neer.

6 kudos 2023-04-17 02:45:25 op Wat ik eet op één dag!
Bij zo een filmpje vraag je je toch af waar ze het allemaal laat. Hebben dit soort mensen nou echt geen reflectievermogen of geven ze werkelijk geen ene fuck om hun eigen gezondheid?

-9 kudos 2023-04-17 02:38:49 op Italiaanse brandweerman redt kitten
@blowfly en @kratjes_met_pilsjes ik ben er ook voor dat we met zijn allen minder vlees gaan eten, maar denk je nou echt dat reaguursels gaan bijdragen bij dat doel?

-13 kudos 2023-04-16 18:38:52 op Nieuw jurkje gekocht
@DommeSukkelBenIk hah, gaaayyy! Als dat het geen is waar je over dient te reaguren na het zien van deze video, dan ben je echt wel van de verkeerde kant. Maar iedereen zijn ding.

-113 kudos 2023-04-15 18:58:00 op Wedstrijd gestaakt in Keukenkampioen Divisie
Als er alleen met bier gegooid wordt bij de tweede keer, dan vind ik dit eerlijk gezegd wel een overdreven reactie. Biergooien bij een voetbalwedstrijd is deel van de cultuur bij sommige clubs. Niemand raakt daardoor gewond. Zodra er vuurwerk of harde voorwerpen worden gegooid die de spelers kunnen verwonden, dan is de staking volledig terecht. Toch wel weer merkwaardig dat heel dumpert nu achter de scheids gaat staan, terwijl (bepaalde) artiesten worden afgebrand zodra ze vertrekken wanneer er bier wordt gegooid. Je zou haast vermoeden dat er een hoop reaguurders een dubbele moraal toepassen.

6 kudos 2023-04-15 04:27:16 op DumpertKunst
Zie je wel dat er reptielen als mensen verkleed zijn! Deze legt gewoon meerdere eieren! Free Trump!

36 kudos 2023-04-10 14:36:08 op U laat hier uw hond uit?
Dan ben je ook wel een next-debiel als je daar je hond uit laat, sjonge jonge.

68 kudos 2023-04-09 22:46:53 op Keeper had zware nacht achter de rug.
Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Hij neemt de bal zonder te kijken aan en loopt achteruit. In zijn ogen hoek ziet hij een witte ronde vlek en neemt aan dat de bal is, maar het is de penaltystip. Dit is geen match fixing, maar gewoon een kutkeeper. Een ongelofelijk kutkeeper.

-8 kudos 2023-04-09 19:32:02 op Complotdenker heeft kortsluiting
@Leon Tosti klopt. Er wordt een hoop druk op scholing gelegd, waardoor ze net wat meer inzet hebben. Hetzelfde zie je bij Indiërs en Chinezen. In het Westen ben je een nerd en een buitenbeentje als je excelleert op school. Geef India en China 20 jaar en wij worden volledig onder de voet gelopen. Wij zijn door de geschiedenis enkel goed geweest in één ding en dat is oorlog voeren. Daar hebben we 400 jaar hegemonie aan te danken gehad. Maar zelfs in oorlog voeren zijn we, met name in Europa, ook niet meer goed in. Naast gezond leven en vrijheid zou ik echt niks meer op kunnen noemen waar wij tegenwoordig in Europa ons nog weten te onderscheiden. Ik maak me zorgen wat er van ons terecht moet komen met onze verwende mentaliteit, wanneer China en India zich tegen ons gaan verzetten. Want die landen hebben namelijk nog wel een appeltje met ons te schillen, wetende wat wij daar allemaal hebben uitgevoerd. We hoeven dan ook geen helpende hand te verwachten wanneer de economische zwaartekracht naar het oosten verschuifd.

-5 kudos 2023-04-08 21:35:42 op Hoodopvoeding
@terrorsip precies. Omgeving is alles. Je kan je kind nog zo goed opvoeden, als hij omgaat met de verkeerde figuren in dezelfde omgeving, dan is hij gezien. Dan vergelijken dit soort onderzoeken de ene met de andere wijk. Oftewel, kinderen in slechtere wijken worden vaker blootgesteld aan lichamelijke straffen, maar gaan ook vaker het verkeerde pad op. Ligt het dan aan die lichamelijke straffen of aan de wijk? Zulke onderzoeken zijn alleen nuttig wanneer zoveel mogelijk andere variabelen hetzelfde zijn. Oftewel, vergelijk kinderen uit de zelfde soort wijken die wel "asswhoopings" krijgen ten opzichte van kinderen die dat niet krijgen. Wanneer er zo een studie wordt uitgevoerd, dan praten we verder. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat een asswhooping op de juiste momenten worden gegeven en niet ten pas en te onpas, wat je ook vaak hoort. Oftewel, mensen moeten stoppen met het verwijzen naar waardeloze kutstudies en net doen of die causaal verband aantonen.

-22 kudos 2023-04-08 20:34:41 op Entrepreneurs van tegenwoordig
Ik mag hopen dat dit een acteur is. Ik ben normaliter tegen cancellen, maar als je werkelijk zo naar een ander mens kijkt, dan is cancellen wel op zijn plek. Dit zijn werkelijk de parasieten in het kapitalisme, die de zwaktes van bepaalde mensen gebruiken om er zelf beter van te worden. Hiermee verpesten ze niet alleen het leven van deze individuen, maar moet de rest van de maatschappij ook opdraaien voor de kosten die het verpeste individu vervolgens met zich meebrengt. Wat mij betreft zijn dit vijanden van onze staat en moet hen leven zo moeilijk mogelijk gemaakt worden. Dit zijn dezelfde soort figuren die advertenties maakten om Oxycodon voor te schrijven bij verkoudheid. Dit soort figuren zijn werkelijk het kankergezwel van het kapitalisme.

29 kudos 2023-03-28 02:16:45 op Palestijnse vlag zwaaien tijdens Israëlische massaprotesten
@Adalwulf bullshit. In de nieuwe regering zitten kolonisten, die Palestijnen uit hun huizen jagen om er zelf iets nieuws te kunnen bouwen. Soms zitten de Palestijnen daar al meerdere generaties. Daarnaast is Gaza op dit moment één grote gevangenis, waar de Palestijnen niet weg kunnen en op hetzelfde moment worden gegijzeld door de terroristische organisatie Hamas. De Palestijnen zijn niet heilig, maar de Israëliërs ook alles behalve.

12 kudos 2023-03-26 07:11:38 op Parijs, stad van de liefde
Gelukkig eten ze wel veganistisch. Dat weegt weer af tegen al die Molotofcocktails.

25 kudos 2023-03-22 00:03:38 op Koerdische protestmars vs boze Turk
Hoewel ik sympathie heb voor de Koerden, vind ik het niet kunnen dat ze in Nederland met een PKK vlag rondlopen. Volgens mij erkent Nederland dit ook als een terroristische organisatie. Het is een beetje hetzelfde als mensen hier met een vlag van Hezbollah, IRA of de ETA gaan rondlopen. Ik kan me best inleven in hun wil voor een onafhankelijke staat, maar zodra je daarvoor aanslagen haat plegen, ben je wat mij betreft af en heb je dat soort zaken niet uit te dragen in Nederland.

-12 kudos 2023-03-21 02:30:03 op Kan maar duidelijk wezen
Ik heb het vermoeden dat de kat gaat krauwen in de bak zodra hij klaar met kakken is. Zo niet, dan ben je echt een waardeloos figuur om de kattenbak inhoud gewoon naar beneden te kijlen.

16 kudos 2023-03-18 11:00:40 op Tommie heeft scheef geschaatst
@Beterrreh Tom moet wel. Het beeld was al neergezet dat hij een oud vies mannetje is, dat zijn aanzien misbruikt om veel jongere stagiaires te versieren. Door nu naar buiten te treden, nuanceert hij dat beeld en laat hij zijn kant van het verhaal horen. En volledig begrijpelijk dat je dit doet om jouw imago enigszins te beschermen. Het is goed dat hij dit podium krijgt naar aanleiding van de eerder stukken. Als je hem deze kans zou ontnemen, dan ben je eenzijdig en niet objectief. Hoort dit niet op tv? Dan moet je je afvragen of je bij de eerdere verhalen, namen genoemd hadden moeten worden. Dat is naar mijn mening het kwalijke geweest. Maar ook dat is weer logisch omdat mensen toch werkelijke cases wil horen om te fact checken of dit hele verhaal wel klopt. Al met al is dit gewoon de correcte manier van afhandelen. Als het je niet zint, dan kijk je niet.

131 kudos 2023-03-17 20:37:17 op Lul is lul
@vernieuwdezwitsal kun je aangeven wat je gestudeerd hebt en wat er niet klopt aan de modellen?

-5 kudos 2023-03-15 18:26:13 op Abortus protest
@Kuunnnter dit is precies de reden waarom het Westen zo gehaat wordt. Wij lopen altijd met het vingertje te wijzen hoe het beter moet en hoe anderen zich moeten gedragen. Wij zouden de Afghanen weleens laten zien hoe ze een land moeten besturen. Kijk het resultaat. Duizenden mensen voor niets overleden. Daarnaast wijzen we met het vingertje hoe landen met de mensenrechten om moeten gaan. Totdat het ons teveel geld gaat kosten, dan duwen we vluchtelingen terug op zee of laten ze verzuipen. We hebben zó een grote mond, maar enkel één ding is echt belangrijk voor ons: geld. Dat is geen goede reclame en is zelfs hypocriet. Het wordt tijd dat mensen zich eens wat minder moreel verheven gaan worden, want we kunnen de wereld niet verbeteren als de rest van de wereld dat zelf niet wil. Accepteer dat er mensen zijn die anders op dingen neerkijken.

8 kudos 2023-03-15 13:46:40 op Provinciale Statenverkiezingen vandaag!
@joeserneem geen boodschappen kunnen betalen? Wat voor opleiding heb je gedaan en wat doe je nu? Wat gaat er wel goed in Nederland? Wellicht moet je eens naar het buitenland verhuizen, dan kom je met de staart tussen de benen terug gerend. Ja alles wordt duurder, maar dat is dankzij de oorlog en de coronacrisis. Overal ter wereld hebben ze daar last van en dan valt het in Nederland nog mee. In Groot-Brittanië, een ander rijk land, zijn er verschillende groentes niet meer verkrijgbaar. Daar moeten mensen kiezen tussen eten of verwarmen. In Nederland zijn zeker fouten gemaakt, maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Er zijn foute keuzes gemaakt op het gebied van wonen die achteraf fout zijn gebleken, maar daarnaast gaat er ook heel veel goed. De brainport Eindhoven is booming, ASML is een internationale gigant, we hebben het beste internet en infrastructuur ter wereld. Onze kinderen zijn de gelukkigste ter wereld. En nog, zijn er mensen die hele dagen lopen te kankeren op wat andere mensen fout doen, terwijl ze zelf niks kunnen en niks zelf doen om hun omstandigheden te verbeteren. Als het hier allemaal zo slecht is, wat let je om te vertrekken?

24 kudos 2023-03-15 13:23:12 op Provinciale Statenverkiezingen vandaag!
@klonten stemmen op basis van wie je bent? Dus jij stemt enkel uit eigenbelang? Dat is het hele probleem tegenwoordig. Je moet eigenlijk stemmen op de partij die het beste voor Nederland is en niet voor jouw persoon. Dat is ook de reden waardoor er geen kabinet meer gevormd kan worden. We zijn op een punt gekomen dat we niet iedereen zijn zin kunnen geven. En partijen zijn niet meer bereid compromissen te sluiten, omdat ze dan worden afgerekend door hun achterban. Mensen moeten zich meer verdiepen in de democratie en zelf nadenken over hoe problemen opgelost moeten worden. Dan krijg je ook meer sympathie voor de partijen die de problemen wél (proberen) aanpakken. Want er is namelijk geen makkelijke oplossing voor de hedendaagse problematiek. Mensen verdiepen zich niet in de oplossingen van de problematiek en gaan alleen zeiken als de gevolgen van deze problematiek verkeerd uitpakken voor hen persoonlijk.