DumpStats voor DaarZitWelWatInJa

69,515 +76189 -6674

Kudos

#383 (Top 0.1692%)

Kudos/dag 51.65
Kudos/reaguursel 30.66
Meeste kudos op 1 reaguursel 4330
Minste kudos op 1 reaguursel -449

2,267

Reaguursels

Reaguursels/dag 1.68
Topreaguursels 11
Woorden per reaguursel 77.9
Reacties per reaguursel 0.65
Meeste reaguursels op 1 dag 23
Aantal x weggejorist 16
Gestart op 02-12-2016

Kudoverloop over tijd

86 kudos 2020-08-08 11:01:14 op Groenewegen na horrorongeluk Jakobsen
Ik vind het frappant dat er nu wel enorme empathie voor Groenewegen is, terwijl er bij de eerste filmpjes alleen maar verwensingen tussen stonden. Voor diegene die die reaguursels geplaatst hebben: Vinden jullie niet dat die reaguursels een beetje kortzichtig waren? Ik hoop dat mensen voortaan wat meer nadenken, want dit is toch gewoon een reactie van Dylan zoals je verwacht. Jammer dat sommige mensen een werkelijke reactie nodig hebben, om te beseffen dat deze jongen hier ook gewoon kapot van is.

-18 kudos 2020-08-07 09:14:50 op Roosmalen vertelt de waarheid
Persoonlijk vind ik dit niet heel grappig, maar ik ben blij dat er eindelijk aandacht is in de MSM, zoals Lange Swans het waarschijnlijjk noemt. Hopelijk kunnen er maatregelen genomen worden. Is het bijvoorbeeld niet strafbaar om te insinueren dat Rutte vermoord moet worden? We kunnen trouwens zelf ook wat doen: Als we nou massaal filmpjes van Lange Frans gaan rapporteren, dan haalt YouTube het misschien wel offline. Ik houd niet van het monddood maken van anders denkende, maar bij dit soort figuren maak ik toch een uitzondering.

101 kudos 2020-08-06 14:46:07 op Verkeerslichten in Nederland
Ik ben al in aardig wat landen op de wereld geweest, maar er is echt geen land op de wereld waar het wegennet zo goed geregeld is zoals hier. Zeker wanneer je bedenkt hoeveel verkeer er hier overheen gaat in vergelijking met andere landen. Ik praat over sporen, trams, vrachtwagens, auto's, busse, voetgangers en fietsen. Ik denk dat dit echt iets is, waar wij Nederlanders trots op mogen zijn.

10 kudos 2020-08-06 13:04:21 op Wetenschapsles!
@[email protected]@tcher Ik denk dat je het gevaar onderschat. Er zijn echt mensen die hier in geloven. Ik denk dat jij Lange Frans (en misschien ook Jensen overschat). Ik denk namelijk dat zij dit soort dingen echt geloven. Het kutte van die complottheoriën is hetzelfde als bij religies, wij kunnen niet bewijzen dat zij geen gelijk hebben. Wij kunnen niet bewijzen dat er geen god is. Wanneer jij gelooft dat de aarde plat is en dat elk filmpje op internet gemaakt is door de elite om ons op het verkeerde been te zetten, kun je pas hun beeld ontkrachten door ze zelf de ruimte mee in te nemen. Als jij zegt dat jij wel bewijs hebt of hebt gezien, dan diskwalificeren jou als gehersenspoeld of onderdeel van de elite. Hoe belachelijk en onlogisch hun geloof ook is, maar discussies ga je er niet van winnen.

56 kudos 2020-08-06 11:51:05 op Turbowappie lange Frans en co gaan Rutte niet neerschieten
"Het volk", daar behoor ik ook toe. En ik denk dat ik voor de meerderheid spreek en dat wij willen dat dit soort idioten opgesloten worden. Moet er dan ook naar het volk geluisterd worden? Of telt de mening van het volk alleen wanneer het volk het met jouw mening eens is? Dit krijg je nou wanneer je uiterst domme mensen geld, vrijheid en vrije tijd geeft.

123 kudos 2020-08-06 11:47:37 op Wetenschapsles!
Die lange Frans is echt een debiel geworden. Bij zijn YouTube kanaal nodigt hij alleen nog maar van dit soort idioten uit. Dit is weer zo een voorbeeldje van "Do not make stupid people famous." want hij gebruikt nu zijn bekendheid om dit soort complottheoriën de rondte in te slingeren.

21 kudos 2020-08-05 23:48:16 op Crash Jakobsen van bovenaf
@Sunesson eens, maar de meeste reaguurders kijken nooit wielrennen, dus zij zien gewoon een poging tot moord in slow-motion beeld. Echter heb ik mij altijd al afgevraagd hoe het kan dat er tijdens die sprint nog nooit doden zijn gevallen, zeker als je ook nog eens dat duwen en trekken ziet. Men verandert niks totdat het een keer goed fout gaat en helaas is dat nu gebeurt. De UCI had al jaren geleden harder in moeten grijpen met die schouderduwen, maar inmiddels hoorde het er tegenwoordig gewoon bij, met deze crash als uiteindelijk gevolg.

1 kudos 2020-08-03 17:18:06 op Alles goed in het bejaardentehuis hoor.
@vokjoe dat bedacht ik me ook, maar er is geen enkele reden om dat met zoveel zekerheid aan te nemen zoals jij dat nu doet. We weten het allemaal niet, dus oordeel niet te vroeg.

20 kudos 2020-08-03 16:53:36 op Zomer Promenade versus Veronica Inside
@superduck over smaak valt niet te twisten. Ik vind dit ook niet grappig. Ookal zie ik wel wat ze doen en hebben ze een punt. Ze lachen overdreven zoals Gijp doet. Ze gebruiken vulgaire humor, zonder dat daar per se een reden voor is. Ze prijzen zichzelf omdat vi dat vaak ook doet. Ze schieten andere mensen af zonder dat die mensen hun weerwoord kunnen geven. Ik zie wel wat ze doen, maar alsnog VIND IK het niet grappig. Er is dus wel degelijk één verschil tussen vi en dit stuk, wat naar mijn mening vi wel grappig maakt en dit niet. Vi komt spontaan op mij over en de rollen van de personages liggen voor mijn gevoel dichtbij hun werkelijke karakters. Dit voorbeeld is duidelijk geacteerd en daarom VIND IK het niet grappig. Mag dat? Of maakt mij dat meteen een achterlijke mongool die zogenaamd de vergelijkingen niet ziet?

-10 kudos 2020-08-03 15:42:03 op Brandweervrouw is lenig
Jij hebt liever dat "een beer van een man jou trekt". "Noem mij maar een homo". Ik weet niet wat de letterlijke definitie van homo is, maar als jij liever door een beer van een vent getrokken wordt, dan deze dame, dan is homo volgens mij wel de juiste benaming ja.

30 kudos 2020-08-03 14:42:56 op Gekkie met mes in Amerika
@hetlievemeisje dan de belastingen maar flink omhoog doen? Mensen hebben altijd hun mond vol over waar meer geld naartoe moet, maare staan vervolgens weer te janken als de belastingen omhoog gaan. Geef dan tenminste nog een voorbeeld waar je dat geld vandaan gaat halen. Ik ben trouwens ook voor meer geld naar de psychische gezondheidszorg. Mijn voorstel is dan ook om psychische hulp bij Michael P. en dergelijke weg te halen, om hen gewoon een goedkoop spuitje te geven zoals bij een hond.

17 kudos 2020-08-03 14:36:46 op Zomer Promenade versus Veronica Inside
Totaal niet grappig dit, maar ze hebben wel een punt. Johan en René hebben continu geroepen, dat ze niet meer door kunnen met het programma vi in dit format, omdat Wilfred het programma ongeloofwaardig heeft gemaakt. En nu gaan ze hypocriet met zijn drieën verder in hetzelfde format. Even voor de duidelijkheid, ik vind het prima dat ze verder gaan met de hele groep in hetzelfde format, maar ik verwacht wel een verklaring in de eerste aflevering.

33 kudos 2020-08-03 14:18:13 op Gekkie met mes in Amerika
Ik bestempel mijzelf absoluut niet als sadist, maar wat klinken die pijnkreten van die vent lekker. Natuurlijk is die man instabiel en had hij in een ideale omstandigheid allang geholpen moeten worden. Maar laten we dit soort vergrijpen niet bagataliseren. Als zij niet had geschoten, dan waren er doden gevallen. Je moet dit soort mensen altijd tegen henzelf in bescherming nemen, maar wanneer zij besluiten een ander wat aan te doen, vind ik dat deze bescherming losgelaten moet worden. Het is niemand zijn verantwoordelijkheid, behalve die van jezelf, om goed voor jezelf te zorgen, zowel mentaal als fysiek. Als jij niet lekker in je vel zit en je wordt agressief van drank, drugs of iets dergelijks en je neemt het toch, dan is dat jouw keuze geweest. Wanneer je dan dreigt iemand anders wat aan te doen, dan is dit jouw verantwoordelijkheid en moet je voldoening nemen met de consequenties. In dit geval een kogel in je buik.

2 kudos 2020-08-03 13:24:21 op Politieagenten voorkomen paardenbiefstuk
@bartjuhhf wat is dit toch een dooddoener. Er zijn een hoop goede politieagenten, maar er zit ook een klein gedeelte rotte appels tussen. Wanneer je op die paar individuen kritiek hebt, dan ben je gelijk een anarchist en ben je tegen onze maatschappij. Wat een bullshit. Normale politie hoort er niet uit te zien als een swat team en dient alleen in te grijpen wanneer er geplunderd of gevochten wordt. Stop met die polarisatie.

8 kudos 2020-08-02 22:17:51 op Verkeerde kaaaaant
@PlzDont inderdaad, we kunnen dit soort totaal idioten veel beter gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij het testen van het nieuwe coronavaccin.

-1 kudos 2020-08-02 17:46:19 op Berlijn is gevallen
@NoirCavalry en wij moeten jou op je woord geloven? Er waren duizenden mensen aan het demonstreren omdat er een linkse club gesloten ging worden? Geloof je hetzelf? Dus alleen bij deze demonstratie is het merendeel zonder geweld verlopen? Dat was bij BLM zeker weer niet het geval? Ik krijg een donkerbruin vermoeden dat jij aan een bepaalde kant van het spectrum zit en alles bij die andere kant in de schoenen wilt schuiven. Ik zal je iets verklappen, extreemrechts en extreemlinks hebben meer overeenkomsten dan jij wil toegeven. Ze zijn beiden gevaarlijk en moeten uitgeroeid worden. Niet met geweld, maar met educatie.

164 kudos 2020-08-02 15:33:32 op Berlijn is gevallen
@Jenna en er mee discussiëren is niet mogelijk. "Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and then beat you with experience." ~ Mark Twain

24 kudos 2020-08-02 12:13:08 op Knokken in KLM vliegtuig
Ik snap dat je het maar niks vindt om een mondkapje te dragen, omdat een lapje katoen niet heel veel helpt bij het tegenhouden van aërosolen. Maar regels zijn regels en als je geen mondkapje wil dragen, dan moet je gewoon lekker thuis in je stacaravan blijven zitten.

-13 kudos 2020-08-02 12:03:16 op Knokken in KLM vliegtuig
@Leon Tosti ik denk dat er weinig mensen zullen rouwen als iemand bij hem 5 minuten op zijn nek blijft zitten.

1 kudos 2020-08-01 16:41:33 op TIkTok gaat kapotdood in Amerika
@RageCompex | 01-08-2020 | 15:53: Je kunt hierbij denken aan een minimaal aantal bedrijven in een bepaalde markt en een maximum leggen op de diversificatie van verschillende markten. De EU handhaaft dit criterium wel. Zo werd er een tijd geleden Siemens verboden om Almstom over te nemen, omdat ze anders haast een monopolie op de treinbouw in de EU zou hebben. De VS is hier slap in geworden, terwijl ze dat vroeger wel deden. Kijk maar naar het voorbeeld van Rockefeller zijn bedrijf. De supreme court in de VS verplichte het bedrijf op te delen, omdat ze te veel macht hadden in verschillende markten. Eigenlijk zie je nu precies hetzelfde gebeuren met Alphabet het moederbedrijf van Google. Daarom vind ik dat Alphabet ook opgesplitst moet worden.

88 kudos 2020-08-01 15:38:32 op TIkTok gaat kapotdood in Amerika
@schepvogel volledig mee eens, de enorme Chinese bedrijven zijn gevaarlijk voor onze vrije maatschappij. Echter wordt 't ook tijd dat de VS dan Google, Facebook en Amazone gaan aanpakken. Want die worden ook veel te machtig. Hoewel die niet handelen volgens een bepaalde ideologie, wordt hun macht ook te groot. Opdelen die handel, zodat je concurrentie krijgt, zoals de vrije markt behoord te opereren. Die enorme bedrijven geven geen enkel bedrijf de kans om de markt toe te treden. Zodra er een veelbelovend bedrijf is, wordt die opgekocht.

10 kudos 2020-08-01 13:43:14 op Ondertussn in Oostende, Belgie
Oostende heeft een maximum aangesteld voor het aantal mensen dat op 't strand mag komen vanwege Corona. Werkt goed die maatregel... Hierdoor liggen mensen niet de dichtbij elkaar waardoor Corona niet overgebracht kan worden. Dit zijn echt van die maatregelen van een of andere gemeente. Kan niemand niemand daar vantevoren bedenken dat dat er weleens voor zou kunnen zorgen dat je wachtrijen krijgt?

85 kudos 2020-08-01 12:18:40 op MURAT NIET MEE BEMOEIEN!
Ik blijf het zeggen: Bewapen de politie met een taser. Als die politieagent die vuist op zijn kin krijgt, loopt hij gewoon letsel op. Wanneer de politie met 4 man is, moeten 3 man hem op de normale manier in bedwang houden. De 4e agent houdt de taser in de aanslag. Bij verzet zetten de 3 andere agenten een stap achteruit en is de kust veilig om de taser af te vuren. Probleem opgelost. Ik hoor alweer mensen zeggen: "Als je hartproblemen hebt, dan kan een taser dodelijk zijn." Als je hartproblemen hebt, dan weet je dat de taser gebruikt kan worden wanneer je je verzet. Dus dan moet je je gewoon niet verzetten, dan zal er ook geen taser gebruikt worden.

0 kudos 2020-07-31 13:15:28 op Nog een kusje?
@Nondeju verlicht ons alwetende hondenkenner. Misschien kun je argumenten geven en zeggen waarom het niet klopt. Dan kunnen wij als nietswetende hondenleken bepalen wat we geloven op basis van jouw beargumentie. En ja, dit is volgens de filosofie van Cesar Millan.

54 kudos 2020-07-31 11:57:27 op Nog een kusje?
Reacties zoals "levensgevaarlijk" zullen wel weer voorbij komen. Ik zou het ook zeker niet bij elke hond aanraden, maar als jouw hond goed is opgevoed, dan heb je niks te vrezen. Mensen beseffen niet dat honden niet als een mens denken of gedragen. Veel mensen kunnen de hond niet lezen en zien niet dat de hond denkt dat hij de baas is. Wanneer de hond denkt dat hij de baas is, dan is het inderdaad niet verstandig om zo een klein kind bij de hond te laten, want dan kan hij inderdaad happen wanneer iets hem niet zint, zoals wanneer zij aan zijn staart zou trekken. Als hij onderdanig is, zal hij dat nooit doen, want hij heeft door dat dat kind hoger in de pikorde staat en als hij die wat aan doet, hij weleens minder kans heeft op overleven. Wanneer de hond denkt dat hij de baas is, heeft hij niks te vrezen, want hij bepaalt de regels. Stiekem geeft de hond allerlei seinen dat hij denkt dat hij de baas is, zoals aan de riem trekken, als eerste naar buiten lopen, voedsel eisen. Omdat hij niet naar zijn eigen mensen hapt, betekent niet dat jij de baas bent. Een hond denkt niet dat jij de baas bent omdat jij voor zijn eten zorgt en als hij blij is om jou te zien, wilt dat nog niet zeggen dat hij jou als gelijke ziet. Hoe dan ook, honden zijn voorspelbaar als je zijn lichaamstaal kunt lezen. Wij mensen zijn onvoorspelbaar, want wij kunnen het ene zeggen en het andere doen, maar een hond doet dat niet.

8 kudos 2020-07-29 17:27:12 op De val van Nederland
SandRhoman history is echt een aanrader. Hij heeft meerdere verslagen over veldslagen uit deze tijd, waaronder meer van de 80 jarige oorlog, gemaakt. Een hele mooie is het verloop van de slag en de belegering van Antwerpen. Bij geschiedenis heb ik wel over de belegering gelezen, maar had ik nooit een idee wat ik mij daarbij voor moest stellen. Daarom echt een aanrader om meer van onze geschiedenis te leren. Sorry, ik kan geen links plaatsen.

-42 kudos 2020-07-29 00:18:47 op Ga je op vakantie...
@RodeoRider ik merk een cynische toon, maar we moeten niet vergeten dat de slavernij nog steeds gevolgen heeft voor deze mensen. Net zo zeer het nazi-verleden nog invloed heeft op Duitsland. Dit zie je bijvoorbeeld doordat zij blind Israël steunen of barmhachtig zijn naar vluchtelingen. Of dat de harde hand van Stalin nog steeds enorme gevolgen hebben voor de Russen vandaag de dag. Dit zie je bijvoorbeeld aan het grote aantal alcoholverslaafden dat van familie naar familie nog steeds doorseipeld omdat ze aan de drank raakte dankzij de waardeloze situatie waar zij zich in bevonden. Dus hoe is de situatie van nu nog steeds het gevolg van toen? Alle donkeren werden tweederangs burgers na "the partition of Africa". Hierdoor werd opleiding en de ervaring om ergens leiding aan te geven afgenomen. Dit voor meerdere generaties lang. Plots vertrokken alle blanken met hun kennis toen elke land onafhankelijk werd. Door dat vacuum kwamen er dictators aan de macht, die geen belang hebben aan opgeleide bevolking, want dan worden zij afgezet. Zij hebben dus belang bij het dom houden van de bevolking. Het westen is/westerse bedrijven zij ook maar wat blij met dit soort dictators, want dat betekent dat de grondstoffen, waar Afrika enorm rijk aan is, bijna gratis op te halen zijn. Het enige dat ze moeten betalen is mooie spulletjes voor de machthebbers.

18 kudos 2020-07-28 23:50:13 op Ga je op vakantie...
@Betereehhh deels met je eens. Echter kunnen we de hele wereld niet toelaten, omdat het dan binnen no time zo een teringzooi is zoals in de rest van de wereld. Dat wij dit soort figuren, MOETEN redden van zee, vind ik belachelijk. Zij (Afrikanen) zijn met te veel voor wat het land kan bieden. Wat gebeurt er dan volgens de natuurwetten? Hongersnood, net zoals bij die herten in dat natuurgebied. Maar dat willen we niet, want wij zijn humaan en sturen hen geld en eten om geen schuldgevoel te krijgen. Maar dat is geen duurzame oplossing. Het enige wat we daar zouden moeten doen, is scholen bouwen, leraren sturen en leraren opleiden. Dat is het enige waar die landen wat aan hebben. Het is overigens niet overal één grote teringzooi in Afrika. Nigeria en Ethiopië zijn landen met een gedegen regering en veel potentieel. Het is alleen de vraag hoe zij in hemelsnaam met die explosie aan mensen gaan doen. Ik vrees dat we nog weleens verschillende genocides kunnen meemaken in dat soort landen. Dus wat heb je dan uiteindelijk bereikt met dat eten sturen? Precies, dat ze elkaar gaan afmaken, omdat ze met teveel zijn.

55 kudos 2020-07-28 21:14:06 op Vos als huisdier?
@kaasiseenzoogdier niet te snel oordelen. Misschien is deze wel van de dood gered en opgegroeid tussen de mensen. Hoe graag je het dan misschien zou willen, die kunnen gewoon niet terug de natuur in. Als het wel bewust als huisdier gehouden wordt, dan is het inderdaad diep triest.

8 kudos 2020-07-28 16:37:33 op Harde werker is trots
Je doet je naam eer aan. Hoe kun je op basis van dit filmpje dat nou concluderen? Volgens mij is dit die gast met dat schoonmaakbedrijf. Die ruimt ruimtes op wanneer er iemand al een week overleden is. Als er iets smerig en hard werken is, dan zijn dat dit soort bedrijven wel. Ik ben blij dat ik dat niet voor de kost hoeft te doen. In tegenstelling tot trieste figuren zoals jij, heb ik veel respect voor figuren zoals dit.

31 kudos 2020-07-28 16:30:32 op Harde werker is trots
Wat opvoeding wel niet kan doen hè? Deze jongen is groot gebracht met de Nederlandse normen en waarden: "recht voor zijn raap", "het beestje bij de naam noemen", "niet klagen, maar dragen" en "leef en laten leven". Dat deze jongen et vervolgens anders uitziet en in iets anders geloofd, zijn persoonlijk zaken en dat moet iedereen voor zichzelf weten. Echter ben ik benieuwd waar deze jongen is opgegroeid. Het zou mij namelijk niks verbazen dat hij is opgegroeid in een blanke omgeving. Het maakt mij dan ook zorgen dat er steeds meer segregatie onstaat. We krijgen steeds meer zwarte en witte scholen, gelijk denkende zoeken elkaar op op internet en komen niet meer in aanraking met anders denkende. Wat men niet kent is eng en fout en creëert een wij tegen zij mentaliteit. Eigenlijk zou de dienstplicht weer ingevoerd moeten worden. Niet alleen omdat we onszelf dan leren verdedigen, maar ook omdat je dan verplicht bent om met elkaar samen te werken. Zo leer je elkaar begrijpen en leer je hoe andere mensen denken en waarom ze zo denken. Hoewel ik ook niet echt zit te wachten op de dienstplicht, denk ik dat Nederland er een stuk beter land van zou worden en het een wapen tegen polarisatie zou kunnen zijn. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen die geluk en waardering willen.

2 kudos 2020-07-27 21:03:03 op Antifa in Portland?
Ik denk dat deze discussie wat nuance kan gebruiken. De democraten zijn gebaat bij het uit te hand laten lopen van de demonstraties. Zij willen dat de federale politie ingrijpt, want dat zal ervoor zorgen dat er meer haat is richting Trump. Het is namelijk niet gebruikelijk/ tegen de wil van de Amerikanen om federale troepen in te laten grijpen in de individuele Staten. Wij denken nog weleens dat de VS één land is, maar de individuele staat, staat daar nog hoog in het vaandel. Oftewel, dat hele politieke systeem is zo gepolariseerd dat alle middelen het doel heiligen. Wat ben ik blij met onze democratie.

9 kudos 2020-07-27 20:56:40 op Inbreekberen betrapt
@Dee Miller Nee maar wel fan van wildlife filmpjes. Ik ben zijn naam vergeten, maar in Alaska woonde zo een man, tussen de grizzly en zwarte beren. Hij voerde hen en liep er gewoon tussen door. Er is zelfs zo een opname dat zo een zwarte beer hem slaat en dan slaat die gast zo keihard bij die zwarte beer in zijn gezicht, waarna die beer afdruipt. Uiteindelijk is hij wel opgepakt, omdat het voeren van beren verboden is in Alaska. En volgens mij heb ik een paar jaar geleden gelezen dat hij uiteindelijk toch is doodgegaan dankzij een beer, maar dat weet ik niet zeker.

87 kudos 2020-07-27 20:52:19 op Antifa in Portland?
Wat ik nu moeilijk vindt is: Wat moet ik nu geloven? Ik kan niet zien of dit nou daadwerkelijk in Portland afspeelt of dat dit een antifa demonstratie is in Karlsruhe 3 jaar terug. Het is zo makkelijk om tegenwoordig helemaal op het verkeerde been gezet te worden. Ik kan mij ook filmpjes hier op dumpert herinneren van rellen in Frankrijk waar er allemaal donkere mensen op de vuist gingen. Bleek dit achteraf rellen in een Afrikaans land te zijn. Of de knokpartij om de laatste wc rollen, terwijl dat een filmpje was over de aanbieding van Nutella van 3 jaar geleden. Oftewel, ik ben een beetje wantrouwig geworden omtrent dit soort filmpjes.

3 kudos 2020-07-27 20:48:26 op Antifa in Portland?
@Tammo2 weet je wat het volgens mij ook vaak is: Dat alleen kanslozen zo openlijk voor hun ideeën uitkomen. Het kan hun geen bal schelen wat voor consequenties het heeft voor het uiten van hun mening omdat ze toch al niet lager kunnen zakken op de sociale ladder. Zodra er weer verkiezingen zijn stemt toch gewoon weer het grootste gedeelte van de mensen op de vier fatsoenlijke (in economisch aspect) partijen: vvd, cda, d66 en PvdA. Dit is het bewijs van de stille meerderheid die wel iets te verliezen hebben en dus maar niks zeggen, aangezien je weet dat je een bak stront over je heen gaat krijgen. Of jouw argument nou gedegen is of niet, je wordt in een smerig hoekje geduwd en beschuldigd. Oftewel, niet de moeite waard.

5 kudos 2020-07-27 20:33:54 op Mensen, stop met voeren van wild op de Veluwe!
@perfectebuur naïef? Egoïstisch bedoel je. Iedere mongool kan zich toch bedenken dat dit geen goede gevolgen heeft. Die beesten zijn totaal niet bang voor auto's, wat er waarschijnlijk voor gaat zorgen dat die beesten doodgereden worden de volgende keer dat zij koplampen zien. Maar goed, wat kan dat diegene schelen? Hij heeft toch een unieke ervaring gehad door die beesten zo dichtbij zijn gekomen. Dieren moeten ons toch tot dienst zijn, wij laten ze tenslotte leven. Denk je dat zo een zwijn zich ooit druk om ons maakt? Nee precies...

24 kudos 2020-07-27 20:27:01 op Inbreekberen betrapt
If it is brown, laydown. If it is black, fight back. If it is white, goodnight. Die zwarte beren zijn banger voor jou dan andersom. Laat rustig merken dat je er bent en houd de weg waar ze naar binnen zijn gekomen vrij, dan zullen ze gauw via die kant weg proberen te gaan.

2 kudos 2020-07-27 14:35:14 op Britmeneer is boos
@gimobe het werkt allebei. Ik kan helaas geen links delen, maar type maar eens ted-ed soap and sanitizer in, dan legt men uit dat het allebei werkt.

-8 kudos 2020-07-27 12:29:11 op Duitser met vlieger
Duitsers, zo zie ik ze het liefst: bewegeloos achter een voertuig bungelend.

30 kudos 2020-07-27 12:26:25 op Britmeneer is boos
Het probleem met politiek is dat er meer overwegingen zijn dan alleen de gezondheid. Ik krijg namelijk het idee, dat ze willen dat men geloofd dat mondmaskers werken, zodat alle winkels weer open kunnen en dat men er ook daadwerkelijk naartoe gaat. Werken mondmaskers dan niet? Jawel, industriële. Kunnen mensen daar aankomen? Nee alleen zorgpersoneel. Helpen andere maskers dan niet? Jawel, maar in mindere mate. Oftewel, je kan nog steeds ziek worden, omdat er genoeg virussen doorheen gaan. Zeker als mensen die mondmaskers heel de tijd op en af zetten waardoor ze continu dat ding vol met virussen aanraken, waardoor het nu weer aan hun handen zit en het daarmee makkelijk verspreiden. Het enige wat helpt is afstand houden, maar dat gaat ten koste van onze welvaart want dat molt de economie. Het is eigenlijk kiezen tussen de economie en de veiligheid en gezondheid van voornamelijk oude mensen. Dit is een hele moeilijke keuze en men liegt daarvoor liever tegen de bevolking, dan dat die vraag eerlijk gesteld wordt.

-10 kudos 2020-07-27 12:18:01 op Britmeneer is boos
De meeste die principieel tegen mondmaskers zijn, hebben meestal wel een enorm bord voor hun kop. Zou dat niet voldoende zijn?

-1 kudos 2020-07-26 11:05:18 op Politieagent reageert retesnel
@Berend_breedreet ik raad je aan om eens filmpjes van dodo op YouTube, daar zie je genoeg goede voorbeelden. Een beest is net als een mens, gevormd door de opvoeding en omgeving. We moeten niet vergeten hoe honden normaal gesproken in roedels leven. Daar wordt een hond gewoon aangepakt wanneer hij zich niet naar zijn rang gedraagd. Mensen hebben de neiging om honden als mensen te behandelen en stiekem geef je onbewust allemaal seintjes dat de hond de baas is waardoor hij zich als de baas gaat gedragen. Wat doet de de baas in een roedel? Die breidt zijn territorium uit en waar nodig beschermt hij die of valt andere honden aan om deze uit te breiden. Wanneer jij twee onderdanige honden hebt of tenminste één onderdanige hond hebt, dan gebeurt er vaak niks. Het probleem ontstaat want er twee honden tegenover elkaar staan die beiden denken dat ze de baas zijn. En dat heeft niks met ras te maken, het enige is dat rassen zoals pitbulls gewoon dodelijk kunnen zijn, daarom zouden deze alleen gehouden mogen worden onder bepaalde kundigheid.