DumpStats voor DaarZitWelWatInJa

56,152 +61962 -5810

Kudos

#465 (Top 0.2080%)

Kudos/dag 44.18
Kudos/reaguursel 29.23
Meeste kudos op 1 reaguursel 4330
Minste kudos op 1 reaguursel -449

1,921

Reaguursels

Reaguursels/dag 1.51
Topreaguursels 9
Woorden per reaguursel 77.5
Reacties per reaguursel 0.13
Meeste reaguursels op 1 dag 19
Aantal x weggejorist 11
Gestart op 02-12-2016

Kudoverloop over tijd

-1 kudos 26-05-2020 13:49 op Karen flipt de pan uit en wurgt hond bijna
@roellie volledig mee eens. Slachtofferpartijen zijn altijd kut. Maar niet alleen DENK is een slachtofferpartij. Dat geldt ook voor de pvv en 50 plus. 50 plus is zielig want er wordt zogenaamd niet naar de oudjes omgekeken en de pvv is zielig omdat hun leven kut is vanwege al die buitenlanders. Dus probeer dat slachtofferschap nou niet weer meteen in het linkse hokje te duwen, want 't komt voor aan beide zeiden van 't spectrum.

9 kudos 26-05-2020 13:40 op Het volkslied van Marokko
@Breesident zelfspot heet dat. Maakt er eens één een grapje van, is het weer niet goed.

3 kudos 25-05-2020 12:17 op Wolf weer gespot in Haarsteeg
@Oxize het spijt me maar 'toen' was ik er nog niet en ik heb nooit aangevraagd of de wolf a.u.b. terug mag komen. Echter zie ik 't nut van de wolf wel in natuurgebieden waar herten afgeschoten moeten worden. Dus, ik vroeg me af of iemand wel een goed idee heeft om dit probleem op te lossen, zonder dat beest dood te schieten en zonder dat iemand zijn eigendom afgemaakt wordt. Maar zo te lezen denk ik niet dat die mogelijkheid er is.

28 kudos 25-05-2020 12:03 op Wolf weer gespot in Haarsteeg
Ik vind 't wel lastig wat ik hiervan moet vinden. Je zou maar een schapenboer zijn en veel om je beestjes geven. Dan kom je volgende ochtend bij je beestjes en dan zijn er 2 dood en loopt er nog één te spartelen die half is opgegeten. Ik zeg niet dat ik in het wolven of anti-wolvenkamp zit, maar ik kan me 't verdriet van de boeren voorstellen. Heeft iemand een goed idee hoe je 't beste met deze wolvenproblematiek om moet gaan?

6 kudos 25-05-2020 09:52 op Welkom in de gayborhood
@lord_aeradon ik vermoed dat filmer zo een evangelistisch gekkie is. Die zegt dat je in de hel komt als je homo bent en dat je te genezen valt als je in Jezus gaat geloven.

5 kudos 24-05-2020 22:41 op Waarom...
@daarzitwelwatinja excuus, excentriekelingen natuurlijk

18 kudos 24-05-2020 22:21 op Waarom...
@BankierMoen dit is ook niet weggelegd voor 't klootjesvolk. Alleen de cognitieve elite die zich niet kan motiveren om gewoon te werken, zien hier wel de kunst is. Vandaar dat wij ook met zijn allen daarvoor moeten betalen. Want deze elite is namelijk van levensbelang, wanneer dit soort extrinsiekelingen verdwijnen, verdwijnt toch het nut van het leven? Ook schandalig dat ze weer de kunst sector niet helpen, want die is van zóóó een economisch belang...

5 kudos 24-05-2020 21:14 op Pup wassen
@nassischijf misschien is dat in de loop der tijd inderdaad verbeterd, maar ik koop mijn honden bij geen enkele fokker, maar bij mensen die gewoon een nestje hebben. Nog nooit klachten gehad. Vuilnisbakken zijn naar mijn weten het gezondst en aangezien ik veel van zo een beest ga houden, wil ik dat de kans zo klein mogelijk is dat hij wat gaat mankeren. Dus ik raad iedereen aan om hun honden NIET bij een fokker te gaan halen.

1 kudos 24-05-2020 21:09 op Pup wassen
@Dhr. W. Anhoop ik raad je aan het filmpje even te kijken wat ik hierboven heb gegeven. Er is gewoon bewijs dat een groot gedeelte van deze hondjes een levenlang lijden. En waarvoor? Omdat ze er schattig uitzien. Als je van een hond houdt, dan gun je hem dat niet. Bovendien, is dat verbod heel simpel. Het moet niet gaan over het verbod van verkoop maar op een algemeen verbod. Hoge boetes geven wanneer iemand toch nog zo een hond heeft aangeschaft na de datum dat deze honden verboden zijn. Dit is allemaal vrij makkelijk te verzinnen en te handhaven.

32 kudos 24-05-2020 20:56 op Pup wassen
@casperhetspook Heel veel rassen hebben allerlei mankementen inderdaad, daarom ook nooit je hond kopen bij kennels en al helemaal geen hond kopen met een stamboom. Die genenpoel is vaak te vergeleken met de genenpoel van Volendammers of Urkers. Laten we nou eerlijk zijn, dat wilt niemand.

0 kudos 24-05-2020 20:47 op Pup wassen
@DiederikJanWillem helemaal mee eens, vooral die arrogante dikke snol met haar onwaarheden in het volgende filmpje doet mijn bloed koken. https://youtu.be/MAcoACHJX1c.... Ik zal me inhouden en niet zeggen wat ik die vrouw allemaal toewens.

-6 kudos 24-05-2020 20:43 op Ondertussen in Missouri
Bizar als dit echt het geval is. Echter zet ik vraagtekens, aangezien het niet het eerste filmpje zou zijn dat viraal gaat, terwijl het zich helemaal niet in de recente geschiedenis afspeelt. Een voorbeeldje hiervan is bijvoorbeeld dat filmpje over die mensen die zogenaamd aan het vechten waren over wcpapier. Achteraf bleek dit een filmpje van een paar jaar oud te zijn toen er een actie was van Nutella.

1 kudos 24-05-2020 20:40 op Ondertussen in Missouri
@randybiel thanks voor de bron. Het was beter dat @virolooggates inderdaad zelf met een bron zou komen met zulke aantijgingen. Echter verraad de naam alleen al wat voor type het is: Een domme roeper met een aluhoedje op die een beetje onwaarheden rondspuwt. Foei!

11 kudos 24-05-2020 20:08 op Kalkoen vs cobra
@joop omdat ik nog niet vaak een koningscobra ben tegengekomen. Jij wel toevallig? Drie keer raden waar die beesten wel voorkomen.

36 kudos 24-05-2020 20:07 op Kalkoen vs cobra
@M.Vis inderdaad. Ik zag gisteren een zware autist helemaal de tyfus ingeslagen worden. Ik wou bijna ingrijpen, maar toen bedacht ik me dat die autist waarschijnlijk ook mij niet zou helpen als 't mij zou overkomen. Dus ik ben gewoon langs gelopen. Wat moet 't leven makkelijk zijn als je zo simpel bent.

400 kudos 24-05-2020 14:36 op Auto parkeren
@anaalsveter die Mercedes had ook gewoon zijn auto ergens kunnen parkeren waar 't hoort in plaats van op iemand zijn terrein waar hij nog moet werken. Wanneer hij dat had gedaan, had hij nu ook geen stront in zijn ventilatortjes gehad.

1 kudos 24-05-2020 14:32 op Thuis trainen
Ik snap dat hele gepats ook niet zo, wanneer je echt iets goeds doet, dan siert 't jou juist door daar niet over te pochen. Hoe dan ook, ik heb nog steeds meer respect voor mensen die ergens vol voorgaan en er over opscheppen, dan voor mensen die alles afzeiken, maar niks doen.

29 kudos 24-05-2020 13:12 op Coronaspuger krijgt karma
Nu de gevangenis in. Dat zal 'm leren! Een dak boven zijn hoofd, gratis eten en dagelijks douchen. Die haalt 't voortaan wel uit zijn hoofd om zich te misdragen... Hoe kan 't zo zijn, dat mensen niet inzien dat gevangenissen voor dit soort mensen geen straf is. Oftewel, ze zullen nooit van hun foute gedrag leren. Deze vent komt waarschijnlijk uit een Afrikaans land, waar hij in een krotje woonde, amper te eten had en nooit kon douchen. Voor hem is de gevangenis gewoon een vakantie. Dit soort figuren horen hier niet thuis. Het zijn net als parasieten, de gastheer binnentreden en mee-eten zonder ook maar iets toe te voegen.

-6 kudos 23-05-2020 18:16 op Beste interview ooit
@hoplaja heel kortzichtig. Ik ben ook tegen eten blijven sturen naar dat soort landen, aangezien daar de bevolkingsgroei veel te hoog ligt. Echter zijn er wel een paar kanttekeningen te plaatsen. Je moet niet ontkennen wat voor invloed slavernij heeft gehad op die landen. Toen de Europese landen daar kop over kloten vertrokken, was er bijna niemand die kon lezen en schrijven, laat staan een land besturen. Ik zou wel eens willen zien hoe Duitsland er nu uit had gezien, als de Amerikanen alle geletterde zouden vermoorden en daarna zonder hulp zouden vertrekken. Ik vind daarom opmerkingen zoals die van @hoplaje zo kortzichtig.

56 kudos 22-05-2020 19:00 op Weet je wat voor raket wij hebben?
Dat die Trump zo praat tegen de lompe mensen die bij zo een rally komen kijken is tot hier aan toe. Maar als top wetenschapper, dan zit je dit toch tenenkrommend aan te horen. Die man is verantwoordelijk voor het bouwen van de snelste raket ooit en dan heeft Trump het over een super duper raket...

4 kudos 22-05-2020 18:07 op Fijn weekend Nederland!
@revelations ik vind 't wijzen naar een bepaalde cultuur ook te makkelijk. Het is voornamelijk de omgeving waar mensen opgroeien. Kijk maar naar kampen. Allemaal blank, laagopgeleid, komen veel in aanraking met politie. Dus laten we a.u.b. ras uit de discussie laten. Er zijn bepaalde probleemwijken en die moeten aangepakt worden. En het idee van werkkampen is volgens mij inderdaad een goede oplossing. Wie niet horen wil, moet maar voelen. En dat voelen zijn wij mee gekapt omdat een paar hoogopgeleide pieven, met hun goede opvoeding en bevoorrechte posities besloten om te stoppen met straffen, aangezien dit niet nodig dient te zijn. Zij snappen alleen de mentaliteit van de straat niet, omdat ze daar nooit van hun leven mee in aanraking zijn geweest. Deze mentaliteit heeft gewoon een andere aanpak nodig en die moeten wij als maatschappij eens gaan geven.

0 kudos 22-05-2020 14:18 op Fijn weekend Nederland!
@wappieboy want alleen in Amerika wordt er harder gestraft en omdat 't in Amerika niet werkt, werkt harder straffen niet? In Amerika gooien ze allerlei gevangenen bij elkaar om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dat is geen goede manier. Van mij hoeven de gevangenisstraffen niet per se omhoog, de gevangenissen moeten gewoon een straf zijn. Oftewel, afgebeuld worden alsof je bij 't leger zit. Dat zal die verwende ventjes wel leren. Nu zitten ze lekker heel de dag op een bedje, af en toe is ff sporten en gamen. Noem je dat een straf? Afbeulen die gasten. Daar zou ik de resultaten wel eens van willen zien.

2 kudos 22-05-2020 13:08 op Fijn weekend Nederland!
@meesbeest lekker uit je ivorentoren denigrerend reageren over mensen die oplossingen voordragen. Roepen dat er geen probleem is omdat de cijfers zeggen dat de geweldsdelicten minder worden. Echter neemt de heftige/georganiseerde misdaad alleen maar toe. Dit blijkt ook uit dat de Mexicanen hun crystal meth netwerk hier aan 't uitrollen zijn. En waar is dit hele probleem begonnen? Omdat er een hele grote groep, recruiten in de achterstandswijken klaar staan, omdat ze liever de gevangenis riskeren in plaats van een vakkenvullerbaantje. Het wordt tijd dat we nu ingrijpen voordat Nederland echt een narcostaat wordt. En dat we nu zo ver zijn afgedaald, is dankzij wegkijkers zoals meesbeest.

22 kudos 21-05-2020 17:41 op De lokroep van vrouwen
Worden wel grappen over haar gemaakt, maar op ieder potje pakt 'n dekseltje. Wanneer er zoiets bij je op de bank zit, is 't misschien tijd om in de spiegel te kijken. En zo een ruft laten wanneer iemand aan 't eten is, gaat echt te ver. Conclusie, dat varken heeft zijn zeug gevonden.

49 kudos 21-05-2020 13:24 op Jeugd spot onderkoffer agent
Er wordt denigrerend gedaan wanneer je pleit voor sobere, harde gevangenissen. Maar ik durf te wedden dat dit soort verwende mannetjes, wel twee keer na zullen denken, wanneer ze goor eten krijgen en elke dag hard moeten werken in de gevangenis. Maar dan komen er weer mensen die zeggen dat dat niet gaat helpen, want kijk maar naar de VS daar is het recidivecijfer veel hoger. Maar ik heb 't ook niet over gevangenissen zoals in de VS, want daar moet 't zo goedkoop mogelijk. Er moeten werkkampen komen, waar ze afgebeuld worden, waar ze leren wat hard werken is, wat discipline is. Wanneer ze dan vrijkomen, zullen ze wel twee keer nadenken voordat ze een overval plegen, want dan wordt 't weer afzien in de bak. Nu gaan ze overvallen plegen omdat ze niet willen zwoegen voor een minimumloontje. Waar zijn wij dan als maatschappij mee bezig? Als de jeugd tot de conclusie komt dat het beter is om iemand een trauma te bezorgen en in de bak te belanden, dan te werken bij de ah. Ik vind dat gevangenissen best meer mogen kosten, als 't zou blijken dat 't deze mentaliteit de kop zou indrukken.