DumpStats voor CoenyeWest

590 +682 -92

Kudos

#42962 (Top 15.9313%)

Kudos/dag 0.22
Kudos/reaguursel 15.95
Meeste kudos op 1 reaguursel 149
Minste kudos op 1 reaguursel -30

37

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.01
Topreaguursels 0
Woorden per reaguursel 9.4
Reacties per reaguursel 0.46
Meeste reaguursels op 1 dag 3
Aantal x weggejorist 1
Gestart op 30-11-2016

Kudoverloop over tijd

-1 kudos 2021-12-17 11:34:55 op Hallo daar!
-weggejorist-

-1 kudos 2018-11-13 15:41:59 op Vrijheid!!!1
*random opmerking over de dikheid van de agenten*

3 kudos 2018-03-31 10:09:59 op Liefde is...
ik zou hetzelfde doen als mijn vriendin een chipmunk was.

-5 kudos 2018-03-31 10:05:03 op Oeps...
Das pech, baard weg.

79 kudos 2018-02-10 08:42:17 op Je moeder peston?
Zouden er filmpjes bestaan waarbij chipmunk stemmetjes het filmpje ook daadwerkelijk leuker maken...

6 kudos 2017-12-09 14:42:27 op Man steelt rugzak
Waarom zou je uberhaupt een rugtas jatten, al helemaal als je geen idee hebt wat erin zit... Doe je al die moeite ligt er de vuile was van vorig weekend in.

14 kudos 2017-02-01 10:56:13 op Topnaam
Dat klinkt logisch. Bedankt!

-29 kudos 2017-02-01 10:45:32 op Topnaam
Ik heb dit type nummerbord nooit begrepen.. Iemand die weet hoe dit zit?

-11 kudos 2017-01-21 11:31:47 op Vrienden doen trolle
Wat een domper zou het zijn als de lucifers niet worden ontstoken.. De enige reactie die je kan dan maken is: ahww kut.

25 kudos 2017-01-14 00:19:38 op Ambeer alert
Baby dont hurt me, baby dont hurt me, no more.

16 kudos 2017-01-08 21:06:05 op Zware nacht gehad?
Ik voel een nieuwe trend aankomen. De grote ''Dumpert challenge accepted'' rubriek.

23 kudos 2016-12-25 16:56:32 op De kerstboodschap van Willy
Het is gewoon raar om die stem zonder context te horen op het einde van het filmpje.

46 kudos 2016-12-21 13:42:17 op Mooie veiling items
Heb je net 260 euro geboden op dat jack komt er zo'n lapzwans met z'n taart langs. Veil dan het jasje van Dione Stakx.

-30 kudos 2016-11-30 11:51:46 op Zo snij je vlees
Meerder keren per dag? Onzin.. In de restaurants waar ik heb gewerkt kon je zeker een maand met je mes snijden voordat hij enigszins bot begint te worden.. Heeft niks met een goede kok zijn te maken.