DumpStats voor Magna Carta

300,988 +347663 -46675

Kudos

#71 (Top 0.0264%)

Kudos/dag 60.02
Kudos/reaguursel 31.91
Meeste kudos op 1 reaguursel 4246
Minste kudos op 1 reaguursel -1899

9,431

Reaguursels

Reaguursels/dag 1.88
Topreaguursels 78
Woorden per reaguursel 30.9
Reacties per reaguursel 0.6
Meeste reaguursels op 1 dag 29
Aantal x weggejorist 54
Gestart op 24-07-2010

Kudoverloop over tijd

4246 kudos 2019-06-13 10:38:01 op Frankrijk op het WK vrouwenvoetbal
Ik heb me er toch eens toe gezet om een paar wedstrijden van vrouwen-WK te bekijken. Waar ik mij aan erger is die ongelofelijke dosis positiviteit en gelijkheid waar de NOS dit WK mee brengt. In de app wordt continu gesproken over "WK" en niet "WK voor vrouwen". Want mannenvoetbal mag bij de NOS natuurlijk niet langer de standaard zijn. Iedereen is gelijk. Daarnaast hebben alle presentatoren en commentatoren duidelijk een briefing gehad voor dit WK met als boodschap: "Wees positief en breng zo weinig mogelijk kritiek!1!" Let er maar eens op. De meest lompe dingen gebeuren op het veld en de commentators doen net of hun neus bloedt. Alleen maar van die loze opmerkingen. "De bal bereikt Jones niet." Nee, inderdaad. Omdat die lompe kut van een medespeelster erin slaagt hem over de zijlijn te schieten. "Veel energie in de actie, maar ze loopt zich tot vast." Wtf? Het was een volstrekt gestoorde, doldwaze loopactie. "De keepster van Thailand zit dicht in de buurt, maar komt er toch niet aan." Hé? Die keepster is nog niet eens groot genoeg om alleen in de Python te gaan. Die konden ze nog beter vervangen door een Golden Retriever! Mijn punt is: je hoeft het vrouwen-WK niet onder te dompelen in kritiek. Maar ga er alsjeblieft wel op een normale manier mee om. Benoem wat slecht is, net zoals je dit bij de mannen doet. Wat nu gebeurt is juist fout. Onbewust behandelt de NOS vrouwenvoetbal als een soort G-voetbal, terwijl men het juist gelijkwaardig aan mannenvoetbal wil laten zijn.

4035 kudos 2018-03-28 12:05:56 op Dames zoeken trainer
Ik ben ooit weggejorist met een topreaguursel bij de vorige vergelijkbare upload, waarbij ik tot in detail beschreef hoe mijn trainerscarrière bij dat team zou verlopen. Dat zal ik maar niet herhalen, aangezien de nieuwe, vrouwelijke, Joris geen politieke incorrectheid meer duldt op deze plek. Maar goed, laat ik het dan zo zeggen: ik kan me niet voorstellen dat je trainer wordt van een dameselftal (18+ allemaal, Joris) en dan je mannelijke driften volledig uitschakelt. En niet af en toe heftig fantaseert tijdens het afrukken over hoe die net iets te lekkere spits Sanne en rechtsback Jacqueline na een training wat traag zijn met omkleden, achterblijven in het lokaal. En dat jij, als je de hesjes gaat collecteren, het lokaal binnenloopt. Sanne nog in haar ondergoed staat en je de blote billen van Jacqueline nog net de doucheruimte in ziet draaien. Om dan te horen: "Zeg trainer, douche anders even gezellig mee?" Maar misschien zal dat wel aan mij liggen.

4022 kudos 2017-10-16 21:09:31 op Ik ben mijn oplader kwijt
Lekker man. Zij lijkt trouwens behoorlijk op mijn schoonzusje. Die is 25, niet absurd knap maar wel een hele mooie "girl next door", frisse uitstraling en bovendien erg slim. Ze heeft een mooi figuur met lekkere ronde heupen en echt heerlijke borsten, mooi rond en vol, die ik ooit een keer geheel per ongeluk in volle glorie heb mogen aanschouwen (badkamerongelukje). God was mij goed gezind die dag, ben er een week door van slag geweest. Vorige week was ze bij ons op bezoek en had ze precies zo'n broek/legging aan, waardoor haar kont goed uit de verf kwam. Verder ook zo'n lekkere wollen, diep uitgesneden trui, die veel te los hing (en dan zeggen ze dat "te" nooit goed is) en niets eronder verder behalve haar BH. Waardoor ik bij vlagen een heerlijk zicht had op die prachtige borsten in haar zwarte, kanten BH. Het zicht op haar zeer gelukte boezem bracht mooie herinneringen boven. Beter gezegd: het was goed fappen die avond. Misschien denken jullie, wat moeten wij met die info? Maar ik kan het alleen maar hier delen. Binnen mijn schoonfamilie ligt dit erg gevoelig, vandaar.

3979 kudos 2018-10-26 22:30:42 op Polo bijna niet kapot te krijgen
Polo, kan inderdaad lang meegaan. Zelf een gehad, denk wel een jaar of 5. Mooi kleurtje. Degelijk ding. Was niet vlekkeloos, maar mocht zeker nog gezien worden. Maar toen mijn ma hem eens op 60 in plaats van 40 graden waste, paste hij voor geen meter meer. Jammer.

3303 kudos 2016-08-09 23:13:48 op Lieke Wevers aan de balk
Blijft vreemd. We weten allemaal dat vrouwen zo'n ding hebben en toch is het zo verdomd lekker om het even bevestigd te zien.

3229 kudos 2019-11-30 22:06:06 op Liev dansmeisje
Ah ja. Het type wijf dat mij vroeger op een avondje in de discotheek rustig een keer of een Passoa/Jus ofzo aan haar liet bezorgen. Om dan aan het einde van de avond met Mo, Salar of een andere twijfelachtige Berber innig gearmd richting parkeerplaats te scharrelen. Maar wees gerust, deze jongen is niet gek. Na zo'n 30 keer had ik mijn lesje wel geleerd.

2901 kudos 2019-06-16 21:00:59 op Handtastelijk met de handhaver
Ik snap dat je aan de ene kant denkt: ach joh, laat toch gaan. Maar ik woon zelf in het centrum van Amsterdam. Dit lijkt natuurlijk ludiek en redelijk origineel, maar die bus zien we hier wel één keer per twee weken gemiddeld. Met een andere groep huurders precies hetzelfde doen. En dan heb je nog 100 groepen die op hun eigen manier superorigineel en meesterlijk ludiek de bloemetjes komen buiten zetten. Want “in Amsterdam kan alles”. Het maakt onze stad wel tot een soort uitgaansafvoerputje van Nederland. Maar misschien is het dat ook wel. Daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik stoor me er zelf ook niet aan, had ik maar ergens anders moeten gaan wonen. Maar ik snap wel dat je als handhaving/stadsbestuur ergens de grens moet trekken.

2781 kudos 2019-01-14 10:20:18 op Volgende week kans op sneeuw
Ik vind het altijd zo knap dat zo'n machinist ondanks een dikke laag sneeuw precies die rails kan volgen. Skills +1

2496 kudos 2018-10-02 14:58:11 op De petfles
Ik kom de laatste tijd regelmatig in het zwembad en moet zeggen dat ik mij er regelmatig op betrap dat ik vrouwen in badpak (vaak jonge, sexy moeders trouwens) aantrekkelijker en intrigerender vind dan vrouwen in bikini. Tot voor kort vond ik vrouwen in badpak vooral heel suf en keek ik er niet naar om. Maar het lijkt wel of ik door een overdaad aan naakt op het Interwebs het wat meer ben gaan waarderen als mijn verbeelding wordt aangesproken. Dat doet mij nou meer, dan wanneer ik alles al zie en ongeveer kan inschatten hoe de dame in kwestie er zonder die lapjes stof uitziet. Herkenbaar? Zullen we een praatgroepje oprichten?

2405 kudos 2017-08-20 18:18:33 op Kiek Rene goannn
Ik wilde er ook heen. De anderhalf uur in de trein gingen goed, ook toen het wat drukker werd. Vervolgens vanaf het station naar de Cauberg gelopen. Toen ik daar de mensenmassa zag toch omgedraaid helaas. Vervolgens thuis vier uur moeten pornhubben om te ontstressen. Volgend jaar beter misschien.

2389 kudos 2019-09-19 11:21:16 op Arnold heeft boodschap voor Sly
Ik heb laatst weer eens undercover rondgestruind op het vivaforum, deze keer als Aniek_25. Grootte blijkt inderdaad voor veel vrouwen helemaal niet belangrijk. Sterker nog, veel vrouwen prefereren een penis met gemiddelde lengte (13-15 cm). Begin van de flamoes is het gevoeligst, dus voor het genot heb je zo'n lang stokbrood niet nodig. En mannen met grotere staafmixers weten meestal niet goed met hun apparatuur om te springen. Die willen hun puddingbuks erin rammen in de stijl van Rocco Siffredi. Maar de doorsnee vrouw wordt daar niet blij van; bij een grote tampeloeris doet dat gewoon enorm pijn. Tot slot las ik dat MariekeJ84 en Yvette_princess toevoegden dat grote lullen vaak niet helemaal stijf werden en daarom voor hun ook niet de voorkeur hadden. Een kleinere, harde snikkel vonden ze veel prettiger werken. Andere vrouwen onderschreven dat. Ene AnoukTeeuwe75 was het daar dan weer totaal niet mee eens. Zij gaf aan flink daar het bed te willen worden gesmeten en haar droom was eens door een stadsbus genomen te worden. Tot zover.\r

2268 kudos 2017-06-29 10:55:09 op Je vergeet wat
Ja, lach er maar mee. Dit had ook bij een snelheidswisseling op de snelweg kunnen gebeuren, met doden en 340km file tot gevolg. Gewoon even de moeite doen je lading fatsoenlijk vast te maken. Deze meneer is een ontzettende lulhannes.

2212 kudos 2017-11-26 01:04:22 op Reaguurder doet Tinder
Toch raar als je midden dertig bent zoals ik en beseft dat zoiets als Thinder voor de generatie die nu rond de 20 is doodnormaal is. Vroeger was je als man maar zeker als vrouw totaal niet open over je oppervlakkige seksleven, dat was privé. Maar een vrouwelijke collega van 22 zei laatst op de vraag wat ze de avond erdoor nog gedaan had doodleuk en zonder met de ogen te knipperen dat ze een "Thinderdate" had gehad. En daarom zo moe was. Ik kan me daar vrij weinig bij voorstellen. Hoe gaat zoiets dan in de praktijk? Belt zo iemand aan en ruk je gelijk elkaars kleren van het lijf terwijl je alleen nog iemands "best / lucky shot" hebt gezien? Iedere vorm van passie die je nodig hebt voor een goede neuk (die de kwaliteit van je rechterhand overstijgt) ontbreekt dan toch? Dan is het toch als man puur je zak legen en als vrouw je weer even "bemind" voelen, om (op zijn best) een uur later elkaar ongemakkelijk aan te liggen kijken? Nog los van de vraag dat je je toch ook zorgen kan maken over wat voor mogelijk gestoord iemand je in je bed trekt. Zelfs de meest schaamteloze one night stand heeft nog meer romantiek in zich dan zoiets, daar gaat immers wel nog fysieke aantrekkingskracht aan vooraf. En niet alleen digitaal. Voor iemand met een seksverslaving als de mijne is het misschien wat ongeloofwaardig als ik het zeg, maar vind ik dat hele Thindergedoe echt totaal van de pot gerukt.

2131 kudos 2017-07-29 22:03:54 op Fijne zaterdag avond jongens!
Heerlijk. Mijn schoonzusje heeft ook zo'n figuur, mooie ronde heupen. Wel met iets vollere borsten, die ze laatst op het strand in een bikinitopje propte dat een maatje te klein was. En die avond ging ik weer in de zoekfunctie op pornhub: "sisters".

2061 kudos 2019-06-03 10:22:31 op Motorgekkies in Zoetermeer
"Op een motor heb je 30% meer kans om bij een ongeluk betrokken te raken". Het stelt mij als motorrijder altijd gerust dat dit soort jongens ook in die statistieken meetelt.

2021 kudos 2019-09-02 16:16:29 op Harlinger Maffia heeft een vriendin
Ik vind dit niet grappig en wordt ook totaal niet vrolijk van deze beelden. Ik kom vanuit mijn werk regelmatig in aanraking met precies dit soort tokkies. Totaal kansloos, geen opleiding af, geen werk, kinderen van verschillende mannen of bij verschillende vrouwen, geen geld behalve voor "tattoes, sjekkies en bier". Alle kinderen onder toezicht gesteld, allemaal een vechthond, allemaal een keer gepakt met een wietplantage, allemaal nooit wat snappen behalve als ze geld kunnen vangen. Je wordt daar echt diep en diep treurig van. Het erge is dat veel "nette" mensen menen dat dit soort figuren uitwassen zijn, uitzonderingen in onze samenleving. Alsof het een soort grappige exoten zijn in een verder totaal geciviliseerde en keurig ontwikkelde samenleving. Helaas is het tegendeel waar en worden door hen hele wijken in dit land bevolkt. Straten vol mensen die helemaal NIETS toevoegen aan deze maatschappij. Behalve dat ze een batterij aan hulpverleners, politieagenten en andere ambtenaren aan het werk houden. Dat is werkelijk het enige twijfelachtige positieve. Proost!

1999 kudos 2018-10-27 20:32:55 op Even bandje oppompen
Ik blijf het toch een vreemd fenomeen vinden, dat wij meer gevoel hebben met zaken die dichtbij thuis gebeuren dan met zaken ver weg. Ik bedoel: de ondertitel “is dit het WK dwergwerpen?” terwijl er een baby en zijn moeder bijna om het leven komen - en misschien toch nog serieus letsel hebben - is nu acceptabel omdat dit plaatsvindt in-een-land-hier-ver-vandaan. Maar was dit een Nederlands filmpje vonden we bijna allemaal die ondertitel respectloos en werden er 102 beterschapswensen per uur aan moeder en kind verstuurd. En ja, dat is allemaal ergens wel verklaarbaar. Maar vreemd blijft het.

1920 kudos 2017-05-30 10:05:55 op Avondspits in Bagdad
Woordgrapjes zijn hier niet helemaal op zijn plaats, postert. Voor de duidelijkheid, het gaat hier om een bomaanslag door IS bij een ijssalon. Er zijn 13 doden gevallen. Als dit in Europa gebeurt staat Dumpert vol met medeleven, verandert iedereen op fb zijn profielfoto en worden er 264 stille tochten per dag gelopen. Ik ga nu niet "sterkte aan de nabestaanden" schrijven, want dat leest toch geen hond die daar wat aan heeft, maar beetje respect mag toch wel.

1814 kudos 2020-05-18 10:26:23 op Mag ik ook met BDM meedoen?
Omdat veel vrouwen denken dat mannen simplistisch alleen maar blij worden van grote tieten, introduceerde ik hier laatst al de ABCDE-criteria.
A: grootte van de borsten in verhouding tot breedte van de schouders
B: locatie en stand van de borsten
C: vorm van de borsten
D: grootte van de tepels
E: locatie van de tepels
Dit lijkt voor vrouwen heel ingewikkeld en onverwacht diepgaand. Zo klinisch en analytisch borsten beoordelen is ook niet heel erectiebevorderend. Aldus Ellie Lust. Maar het mooie van het mannenbrein is dat dit in een fractie van een seconde de scores bij deze factoren kan optellen en vervolgens beoordelen of er sprake is van aantrekkelijke borsten of niet. Als we de borsten van Fraumensch kritisch langs de meetlat leggen scoort zij bij alle factoren een ruime voldoende. Sterker nog: bij A, D en E haalt ze zelfs 10/10. Een spreidstand kan wel eens zorgen voor een onvoldoende bij B, echter in dit geval pakt het juist bijzonder geil uit dat ze iets uit elkaar staan. Het geeft ze nog iets meer "presence". Voordeel van een lichte spreidstand zoals deze is trouwens dat als je een BH aantrekt de boel vanzelf bij elkaar wordt gedrukt, waardoor een prachtig, diep decolleté ontstaat. Fraumensch is daarom ook uitstekend galamateriaal, maar ook in bikini zal het lastig worden uw ogen niet tot haar buste te wenden. En hier laat ik het bij, mijn baas is aan het zwaaien dat ik godverdomme eens wat moet gaan doen. Fijne dag Fraumensch, bedankt voor deze prachtige inzending.

1743 kudos 2020-06-23 09:20:04 op Rooftuig breekt in bij Jorrit Hendrix
Als je als Marokkaan klaagt over het feit dat je er vaker uit wordt gepikt bij politiecontroles, zou je in plaats van alleen maar naar de agent te wijzen en "racisme" te roepen, ook eens de oververtegenwoordiging van jouw bevolkingsgroep in de criminaliteitscijfers moeten bestuderen. Verplaats je in een politieagent die dag in, dag uit met dit soort gasten te maken krijgt en vraag je af: handelt die politieagent vanuit rassenhaat als hij die auto met blanke jongens laat passeren en die auto met Marokkaanse jongens wèl binnenstebuiten keert? Of handelt hij op grond van ervaring en zet hij zijn schaarse tijd en middelen in dáár waar hij de pakkans het grootst acht?
Het begrip moet in deze discussie kennelijk van één kant komen, maar het is tijd dat zowel blank als zwart/bruin/etc. eens reëel naar hun eigen rol in dit geheel gaan kijken. Pas dan kun je naar een oplossing toewerken.

1715 kudos 2017-08-14 21:11:34 op Geen vertraging!
Toch knap van de machinist om dan precies het spoor te kunnen blijven volgen terwijl ie het niet ziet.

1672 kudos 2017-02-16 12:18:53 op Kate Upton op het strand
Kate Upton. Dit filmpje (http://www.dumpert.nl/mediabas... maakte dat het mijn natte droom werd vanaf 2011. En die van vele reaguurders met mij. Maar zoals dat gaat hier op dumpert ging het vrij snel van top naar flop. Upton werd "nietszeggend" of zelfs "dik" genoemd. En de foto's uit The Fappening, voor mij (een aantal keer) het hoogtepunt van het jaar, waren voor velen een afknapper. Ik zag daar een prachtvrouw, misschien niet overal even smal, maar god wat een heerlijk lijf en een heerlijke kop. Maar andere reaguurders verlegden hun aandacht naar figuren als Nochtli, Gwen en meer dan dat soort types die nog niet eens in de schaduw van mijn Kate zouden mogen staan (en inmiddels ook alweer "uit" zijn hier). Lang verhaal kort, ik zou Kate Upton nog steeds doen.

1608 kudos 2018-07-07 20:23:56 op Leuk bijbaantje
Begrijp ik het nou goed dat de lamzakken die de karretjes daar hebben opgehangen, en dit filmpje maken omdat het “oh zo’n goeie prank” is, degene die aan het werk is voor zijn centen voor lul proberen te zetten? Dat is dan mooi mislukt, jongen. Jullie zijn hier met afstand het meest sneu en supermarktboy verdient restecp!

1586 kudos 2016-03-21 08:50:33 op Opa sloopt ISIS
Ik ben het helemaal eens met alles wat hij zegt. Goed verhaal ook.

1502 kudos 2018-09-26 19:18:53 op Nina test bal
Ja, dat kan dus niet. Na één hap al een 6,8 geven aan een bal. Ik rij voor mijn werk door het hele land en eet bij nogal wat tankstations zo’n heerlijk “balletje in de jus”. Soms is het een genot zo’n ding naar binnen te werken, maar heb je een half uur later stevige penspijn. Van de ballen van de Total in Winterswijk draai ik altijd van die vervelende, puntige keutels. Die van de BP in Schagen zorgen voor te zure naboeren, die je echt doen verlangen naar een glaasje Dreft. En zo heb ik er nog wel meer. Kortom, leuk item meisje. Maar volgende keer pas een definitief cijfer geven als je hem weer uitgekakt hebt. Filmen mag. Benieuwd of ze er iets mee doet.

1407 kudos 2016-01-07 09:04:24 op Wacht even
In welk land is dit?
SpaceCow | 07-01-16 @ 09:00 | + -1 -
Hou toch eens op man. Dat gebrabbel in Amsterdam en Den Haag is ook geen ABN, jong.

1298 kudos 2018-09-25 14:36:59 op Ondertussen in de dameskleedkamer
Bij onze club speelde ook een damesteam. Trainden gelijktijdig met ons team, wel op een ander veld. Zaten vaak een kleedhok ernaast. Ik was altijd traag met douchen, sprak vaak nog even wat na. Regelmatig alleen in het kleedhok, terwijl ik ernaast nog de dames hoorde lachen en douchen. Twee meiden uit team waren onnoemelijk lekker, Sabrina, met haar prachtig golvende blonde haren en donkerbruine ogen. En Jessica, zwart haar en een heerlijke ronde kont. Het waren één van de weinige meiden die ook in voetbaloutfit eruit zagen om door een ringetje te halen. En toen kwam De Dag. Ik zat weer eens in mijn eentje in het kleedlokaal, net de scheenkappen los. Klaar om te gaan douchen. Plots ging de kleedkamerdeur open en stonden Sabrina en Jessica daar. Handdoek om, zichtbaar geschrokken. Daarna zenuwachtig giechelen. Toen ze uitgehinnikt waren kwam de reden van hun bezoek. Hun douche was koud, ze dachten dat ons lokaal al verlaten was en hoopten in onze douche op warme stralen. "Nou, die warme stralen heb ik wel voor jullie", dacht ik. Even wisselden de dames een snelle blik. Ze wachten mijn reactie niet af, deden hun handdoeken los en huppelden al giechelend en gillend onder de douche. "Kom er maar bij hoor", riep Sabrina. "Neem shampoo mee", gilde Jessica. Rustig schoof ik mijn onderbroek naar beneden, terwijl mijn half stijve leuter door de dames werd bekeken. En toen werd ik wakker. Kut. Alles gedroomd. Kan niet eens voetballen.

1296 kudos 2019-05-11 12:02:32 op Man dronken in de trein
Rustig, je bent dronken. Wacht, ik geef je even een klap op je bek. Voel je het nu? Je bent dronken.

1281 kudos 2019-01-28 09:18:16 op De voorspelling van Johan
Ik, als lid van de harde kern van de aanhang van VV Heerde 5, was niet met Feyenoord-Ajax bezig. Ik was totaal gefocust op onze eigen wedstrijd uit tegen SC Hattemerbroek 3. Helaas had niemand mij verteld dat die wedstrijd vanwege de regen niet doorging, dus ik had de reis en het spandoek voor niks gemaakt. Volgende keer beter.

1236 kudos 2018-07-09 11:48:41 op Oja tis maandag
"Ik had er meer van verwacht." \r
"Dit zijn foptietjes."\r
Kom op mensen. Ik zie hier een heerlijk tengere meid, met een prachtig koppie en heerlijke cup B-tietjes. Als jullie teleurgesteld zijn doordat de tetjes in de BH wat groter lijken dan in werkelijkheid, dan blijf maar vooral rondstruinen op pornhub. Want in de boze buitenwereld ga je je anders nog vaak bedonderd worden. Daarnaast vind ik, maar dat is persoonlijk, de grootte helemaal niet zo boeiend. Maar wel: de vorm (hier goed), de grootte van de tepels en schijven (hier goed) en of ze bij het lichaam van de dame in kwestie passen (hier ook goed). Kortom, ik ben een tevreden man en die piercings neem ik er met alle plezier bij.

1235 kudos 2018-05-03 17:14:38 op Dikke fittie op de A4
Rustig blijven kijken, stabiele houding zoeken. Aanval absorberen, wapen grijpen. En vervolgens de controle nemen in het gevecht. Als deze meneer dit kan omdat hij, net als ik, uren lang vechtfilmpjes heeft gekeken op youtube...dan durf ik misschien binnenkort ook wel naar buiten.

1200 kudos 2017-09-18 11:28:43 op Neymar vs Tete
Ik heb twee liefdes in mijn leven, Katy Perry en Ajax. De een knipt haar haar af, de ander besluit om Veltman te houden en Tete te verkopen. Soms stelt God je liefde echt zwaar op de proef.

1170 kudos 2018-04-28 22:53:44 op Schietpartij Rotterdam
Een donker getinte Rotterdammer...volgens mij is dat een pleonasme?

1139 kudos 2016-12-14 23:04:44 op Willy de glasblazer
Ach kijk: willekeurig citaat uit filmpje + een standaardreactie + een plus 1...keurig voldaan aan een reactie die te cliché is om over naar mijn lieve moeder te schrijven.

1060 kudos 2020-07-07 22:53:11 op Eerlijkheid is fijn
En daarmee zijn alle plooien in één antwoord gladgestreken en kunnen de heren zelfs samen een pint pakken als ze elkaar tegenkomen. Zouden vrouwen zoiets kunnen begrijpen? Mijn vriendin begrijpt er al niets van dat ik vrienden heb waar ik soms een half jaar of zelfs langer geen contact mee heb, meestal omdat de één niet meer reageert op een appje van de ander. En dan als we dan toch weer eens afspreken er géén verwijten worden gemaakt, er een blik bier wordt opengetrokken, gevraagd wordt wat de ander in de tussentijd heeft gedaan. En dan wordt er een boer gelaten en is het meteen gezellig. Die wijven daarentegen zouden eerst drie lijmsessies moeten organiseren om vast te stellen wie het meest schuld heeft aan het verwateren van het contact en hoe de ander zich daarbij heeft gevoeld. Wat ben ik toch blij dat ik een man ben. Die piemel zou ik ook niet willen missen, trouwens.

1047 kudos 2017-07-01 20:28:01 op Handig die OV fiets..
Helaas doen aan naked bike rides nooit de vrouwen mee waar je op zou hopen. Net zoals je in de sauna vrijwel alleen verlepte, overjarige en veel te harige zakken aardappelen ziet of op het strand alleen die gezellige Duitse oma naast je het aandurft met haar naakte kwarktassen op het strand te paraderen. Je zou bijna denken dat mooie strakke vrouwen van midden 20 bang zijn om een perverse gluurder tegen te komen. Dames, als jullie dit lezen: die vrees is totaal misplaatst.

994 kudos 2018-04-04 12:56:10 op Hoi klas, we hebben een gast vandaag
"ode aan de videofucker" is het topreaguursel. Nou zeg, nu gaan we weer allemaal mensen zien de komende tijd die "ode" roepen bij alles wat ze leuk vinden. Het juiste woord is: hulde. Ode is iets wat je brengt. "Je brengt een ode" houdt in dat je iets doet om je waardering te laten blijken. Verder zou Joris ieder topreaguursel zonder hoofdletters en intepunctie van de aardbol moeten doen verdwijnen, maar dat is vast ijdele hoop.